Maker zoekt maker: de artistieke speeddate

Code: 
19LNT499W

Vooraf inschrijven is niet nodig om deel te nemen aan deze cursus!

2019-10-20
Beschrijving

Je wil iets maken, dansen, spelen, verbeelden, conceptualiseren, componeren, choreograferen. Je hebt goesting om productgerichter te werken dan een cursus. Je hebt een idee om uit te werken naar een kunstproduct. Je zoekt bondgenoten. Of: je hebt (nog) geen concreet idee maar je wil wel graag uitvoeren en doorwerken.


Dan ben je bij de artistieke speeddate aan het juiste adres. Wij zorgen voor het kader, vuren vragen op je af en laten je grondig kennismaken met elkaar. En wie weet stap je buiten met een aantal artistieke bondgenoten, vorm je een groep en maak je een kunstproduct dat je op de WISPER presentatiedagen kan tonen. Wat heb je te verliezen?

Voorkennis
Niveau 3-4: je bent al een tijdje bezig in een kunstvak, volgde meerdere cursussen en zoekt bondgenoten.
Sessie(s)
zondag, 20 oktober, 2019 - 19:30 tot 22:00
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Zwarte zaal
2019-10-20 19:30 2019-10-20 22:00 Europe/Brussels Maker zoekt maker: de artistieke speeddate . Je wil iets maken, dansen, spelen, verbeelden, conceptualiseren, componeren, choreograferen. Je hebt goesting om productgerichter te werken dan een cursus. Je hebt een idee om uit te werken naar een... - https://wisper.be/cursus/leuven/maker-zoekt-maker-de-artistieke-speeddate
Prijzen
Free
€0,00
Gratis deelnemer studentenactie
€0,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!