LINK - Artistiek atelier

Code: 
19LVM249W

Vooraf inschrijven is niet nodig om deel te nemen aan deze cursus!

2019-02-27
Beschrijving

Wat is LINK?
LINK is het artistieke atelier van WISPER waarin we mensen met mensen willen mengen. Waarin we verschillende talen, achtergronden, culturen en leeftijden in verbinding willen brengen met elkaar. In de LINK-sessies gebruiken we de rijkdom van een culturele mix en een gevarieerde groep tijdens de zoektocht naar bredere en nieuwe vormen van expressie.

Wat doet LINK?
Tijdens de LINK-bijeenkomsten kan je schreeuwen, zingen en fluisteren. Vertellen, spelen en verstoppen. Kruipen, dansen en springen. Tijdens LINK vertelt elke deelnemer zijn verhaal op zijn eigen manier, met zijn eigen talent. Met muziek, beweging en theater leggen we linken tussen mensen, linken tussen culturen, linken met de stad.

Waarom LINK?
LINK wil mensen samenbrengen vanuit verschillende subculturen met verschillende levensstijlen samenbrengen. LINK richt zich vooral op deelnemers die minder vlot in aanraking komen met kunst, kunstonderwijs of hoger onderwijs in het algemeen, maar die zich wél artistiek willen ontwikkelen.

Voorkennis
Niveau X: iedereen welkom!
Praktische info

Deelname is gratis! Je hoeft je niet in te schrijven, kom gewoon naar de sessie!

Sessie(s)
dinsdag, 5 februari, 2019 - 14:00 tot 15:30
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Rotonde
2019-02-05 14:00 2019-02-05 15:30 Europe/Brussels LINK - Artistiek atelier . Wat is LINK? LINK is het artistieke atelier van WISPER waarin we mensen met mensen willen mengen. Waarin we verschillende talen, achtergronden, culturen en leeftijden in verbinding willen brengen met... - https://wisper.be/cursus/leuven/link-artistiek-atelier-0
dinsdag, 19 februari, 2019 - 14:00 tot 15:30
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Rotonde
2019-02-19 14:00 2019-02-19 15:30 Europe/Brussels LINK - Artistiek atelier . Wat is LINK? LINK is het artistieke atelier van WISPER waarin we mensen met mensen willen mengen. Waarin we verschillende talen, achtergronden, culturen en leeftijden in verbinding willen brengen met... - https://wisper.be/cursus/leuven/link-artistiek-atelier-0
Prijzen
Standaardprijs
€0,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!