Kick-off muziek en zang

Code: 
19LNM580W
Beschrijving

Je bent benieuwd naar onze muziekdocenten? Je wil wel eens komen snuffelen aan de cursussen uit het muziekaanbod, maar weet nog niet of een volledige reeks iets voor jou is? Bingo: welkom op onze kick-off muziek & zang! 


Op deze gratis kennismakingsavond laten we je proeven van het nieuwe seizoen. Je krijgt telkens een preview van de verschillende cursussen op je bord zodat deze avond voorbij is voor je het weet. De smaak te pakken? Dan kan je meteen terecht in de langere reeks met dezelfde docent. 


Loodsen je door deze wervelende avond:


/ voor zangers:/ voor muzikanten:


  • Falk Schrauwen: het vuur van pittige percussie voor beginners en gevorderden.
  • Simon Reyners: gitaar all the way voor beginners en gevorderden
  • Daniel Frett: mondharmonica - groot zijn met iets klein
  • Jef Callebaut: jong, hip, chill, van gitarist tot blazer, ... Muziekimprovisatie, ideaal voor studenten.


Je voorkennis maakt niet uit, partituren kunnen lezen nog minder. Het enige wat je nodig hebt is een goed stel oren en veel goesting. En wie weet eindigt deze sessie in een heuse jam voor muzikanten en zangers? Kom het vooral zelf ontdekken! 

Voorkennis
Niveau X: voor iedereen, ervaring speelt geen rol!
Praktische info

Muzikanten: breng jouw instrument mee. WISPER voorziet een piano, een zanginstallatie en percussie-instrumenten (ook een eenvoudige drum).

Sessie(s)
woensdag, 18 september, 2019 - 19:00 tot 22:00
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Dak
2019-09-18 19:00 2019-09-18 22:00 Europe/Brussels Kick-off muziek en zang . Je bent benieuwd naar onze muziekdocenten? Je wil wel eens komen snuffelen aan de cursussen uit het muziekaanbod, maar weet nog niet of een volledige reeks iets voor jou is? Bingo: welkom op onze... - https://wisper.be/cursus/leuven/kick-muziek-en-zang
Prijzen
Free
€0,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.