Improvisatietheater special à la Inspinazie: impuls

Code: 
20LVT934W
Beschrijving

Impulsen worden wel eens omschreven als 'de hoeveelheid van beweging'. Zonder impuls geen beweging, geen drama, geen zuurstof. In improvisatietheater leveren deze impulsen een speeltuin aan mogelijkheden aan. De kunst is om ze op te merken en ermee te leren spelen.


In het dagelijkse leven negeren we onze impulsen vaak. Dat kan bewust of onbewust omdat we ze niet zien of omdat het beleefder is in omgang met anderen. In deze workshop laten we ons opnieuw leiden door deze impulsen. We exploreren en versterken onze impulsgevoeligheid en spelen ermee.


Weg van systemen en terug naar de puurheid van de improvisatie!


Dit is een cursus in samenwerking met Improvisatietheaterhuis Inspinazie

Voorkennis
Niveau 3: je volgde meerdere cursussen improvisatietheater of theater
Sessie(s)
zaterdag, 29 februari, 2020 - 10:00 tot 17:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-02-29 10:00 2020-02-29 17:00 Europe/Brussels Improvisatietheater special à la Inspinazie: impuls . Impulsen worden wel eens omschreven als 'de hoeveelheid van beweging'. Zonder impuls geen beweging, geen drama, geen zuurstof. In improvisatietheater leveren deze impulsen een speeltuin aan... - https://wisper.be/cursus/leuven/improvisatietheater-special-la-inspinazie-impuls
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€57,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€52,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€42,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€39,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€10,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.