Improvisatietheater à la Inspinazie voor beginners: weekend

Code: 
19LNT573W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Tijdens deze cursus maak je je de beginselen van improvisatietheater eigen. Je leert om in het hier en nu samen verhalen te creëren.


Je traint om je oren en ogen écht open te zetten, je denken flexibel te maken, de spelideeën van je medespelers te accepteren en daarop verder te bouwen. Je werkt op loslaten en verantwoordelijkheid nemen, platformen neerzetten en tilts maken. Je verkent het gebruiken van emoties, status en fysiek spel.


En vooral: je ontdekt hoeveel spelplezier improvisatietheater oplevert!  


Er is ook een avondreeks improvisatietheater in Leuven!

Voorkennis
Niveau 1: geen voorkennis nodig
Sessie(s)
zaterdag, 23 november, 2019 - 10:00 tot 17:00
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Dak
2019-11-23 10:00 2019-11-23 17:00 Europe/Brussels Improvisatietheater à la Inspinazie voor beginners: weekend . Tijdens deze cursus maak je je de beginselen van improvisatietheater eigen. Je leert om in het hier en nu samen verhalen te creëren.Je traint om je oren en ogen écht open te zetten, je denken... - https://wisper.be/cursus/leuven/improvisatietheater-la-inspinazie-voor-beginners-weekend-0
zondag, 24 november, 2019 - 10:00 tot 17:00
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Dak
2019-11-24 10:00 2019-11-24 17:00 Europe/Brussels Improvisatietheater à la Inspinazie voor beginners: weekend . Tijdens deze cursus maak je je de beginselen van improvisatietheater eigen. Je leert om in het hier en nu samen verhalen te creëren.Je traint om je oren en ogen écht open te zetten, je denken... - https://wisper.be/cursus/leuven/improvisatietheater-la-inspinazie-voor-beginners-weekend-0
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€97,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€88,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€70,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€66,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€18,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.