Improvisatietheater à la Inspinazie techniek: editing like a pro

Code: 
19LVT268W
Beschrijving

In improvisatietheater zijn we onze eigen regisseur. We creëren het verhaal op het moment zelf. Dat betekent dat we ook zelf verantwoordelijk zijn voor het onderbreken of afronden van onze scènes.

Tijdens dit weekend zoomen we in op edits. Een goedgeplaatste edit kan immers een scène optillen, het publiek meenemen en de stijl van de voorstelling bepalen. We oefenen op het kweken van meer bewustzijn, het gericht plaatsen van een edit en het effect daarvan. We doorlopen verschillende soorten edits en maken keuzes in functie van stijl en inhoud.

Geschikt voor iedereen die al een basiscursus achter de kiezen heeft of voor wie het kauwen misschien al routine is!

Voorkennis
Niveau 3: je bent gevorderd improvisatiespeler
Sessie(s)
zaterdag, 30 maart, 2019 - 10:00 tot 17:00
OPEK - Kleine zaal
2019-03-30 10:00 2019-03-30 17:00 Europe/Brussels Improvisatietheater à la Inspinazie techniek: editing like a pro . In improvisatietheater zijn we onze eigen regisseur. We creëren het verhaal op het moment zelf. Dat betekent dat we ook zelf verantwoordelijk zijn voor het onderbreken of afronden van onze scènes.... - https://wisper.be/cursus/leuven/improvisatietheater-la-inspinazie-techniek-editing-pro
zondag, 31 maart, 2019 - 10:00 tot 17:00
OPEK - Kleine zaal
2019-03-31 10:00 2019-03-31 17:00 Europe/Brussels Improvisatietheater à la Inspinazie techniek: editing like a pro . In improvisatietheater zijn we onze eigen regisseur. We creëren het verhaal op het moment zelf. Dat betekent dat we ook zelf verantwoordelijk zijn voor het onderbreken of afronden van onze scènes.... - https://wisper.be/cursus/leuven/improvisatietheater-la-inspinazie-techniek-editing-pro
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€93,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€89,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€80,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€67,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€18,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.