Impro special: viewpoints voor acteurs en improvisatoren à la Inspinazie

Code: 
19LVT266W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

In dit weekend focussen we op oprecht spelen in het hier en nu. We ontwikkelen skills om geïmproviseerde scènes boeiend te houden. Via de viewpoints-techniek leer je interessante spelimpulsen bij je tegenspelers herkennen en hoe je die vervolgens kan gebruiken om tot verrassend, dramatisch en geïnspireerd spel te komen.

Deze cursus gaat over samenspel en instant creëren. Over écht leren luisteren en kijken naar je medespelers en hoe je hier op instinctieve wijze kan reageren zodat er iets betekenisvol tot stand komt.

Voor iedereen met een basiservaring impro of acteren!

Voorkennis
Niveau 2-3: je volgde al minstens één (maar bij voorkeur meerdere) basiscursus acteren en/of improvisatietheater.
Sessie(s)
zaterdag, 23 februari, 2019 - 10:00 tot 17:00
OPEK - Studio
2019-02-23 10:00 2019-02-23 17:00 Europe/Brussels Impro special: viewpoints voor acteurs en improvisatoren à la Inspinazie . In dit weekend focussen we op oprecht spelen in het hier en nu. We ontwikkelen skills om geïmproviseerde scènes boeiend te houden. Via de viewpoints-techniek leer je interessante spelimpulsen bij je... - https://wisper.be/cursus/leuven/impro-special-viewpoints-voor-acteurs-en-improvisatoren-la-inspinazie-0
zondag, 24 februari, 2019 - 10:00 tot 17:00
OPEK - Studio
2019-02-24 10:00 2019-02-24 17:00 Europe/Brussels Impro special: viewpoints voor acteurs en improvisatoren à la Inspinazie . In dit weekend focussen we op oprecht spelen in het hier en nu. We ontwikkelen skills om geïmproviseerde scènes boeiend te houden. Via de viewpoints-techniek leer je interessante spelimpulsen bij je... - https://wisper.be/cursus/leuven/impro-special-viewpoints-voor-acteurs-en-improvisatoren-la-inspinazie-0
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€93,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€89,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€80,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€67,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€18,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.