Beatbox voor iedereen + gratis ticket CLOSE Festival

Code: 
19LVM281W
Beschrijving

Valt je mond open van de powerbeats van Doug E. Fresh? Krullen je oren van plezier bij het übergezellige "Don't worry, be happy" van Bobby McFerrin? Jij kunt dit ook!

Tijdens deze korte initiatie onderzoeken we hoe bekende beatboxers erin slaagden de halve wereld te betoveren en maken we ons een paar van hun trucs eigen.

We beginnen met enkele universele tips en trics voor je mond, tong, ademhaling, keel en lippen. Later trachten we de geluiden zonder hersenbreuken in grooves te gieten. Tot slot nemen we er de micro en de effecten bij om tot onze eigen beatbox-sound te komen. 

Je kan ook in Gent een cursus beatboxen voor beginners volgen! 

CLOSE festival
Deze cursus maakt deel uit van CLOSE op 2 Februari in OPEK Leuven. Vanaf 16u30 kan je er de verschillende optredens van het festival meepikken. Schrijf je in voor minstens één van de cursussen die op CLOSE Festival doorgaan, dan zit je festivalticket in de inschrijvingsprijs inbegrepen! 

Foto: Nicoals Alejandro

Voorkennis
Niveau X: iedereen welkom, ervaring speelt geen rol!
Praktische info

In de prijs inbegrepen is het ticket voor het CLOSE Festival

Sessie(s)
zaterdag, 2 februari, 2019 - 14:00 tot 16:00
OPEK - Zwarte zaal
2019-02-02 14:00 2019-02-02 16:00 Europe/Brussels Beatbox voor iedereen + gratis ticket CLOSE Festival . Valt je mond open van de powerbeats van Doug E. Fresh? Krullen je oren van plezier bij het übergezellige "Don't worry, be happy" van Bobby McFerrin? Jij kunt dit ook!Tijdens deze korte... - https://wisper.be/cursus/leuven/beatbox-voor-iedereen-gratis-ticket-close-festival
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€14,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€13,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€11,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€7,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€3,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.