Backing vocals + gratis ticket CLOSE Festival

Code: 
20LVM968W
Beschrijving

Wie kent ze niet? De dames en heren die de leadzang vervolledigen en de juiste sfeer creëren met hun choreografieën. Backing vocals, allesbehalve achtergrondfiguren!


Tijdens deze zangdag gaan we op zoek naar meerstemmigheid in verschillende stijlen uit de lichte muziek (pop, folkrock, swing, country). Ideaal dus om in duo of trio te leren zingen of om gewoon zelf stemmen te verzinnen bij een (hoofd)melodie.


Als kers op de taart - maar essentieel voor backing vocals - oefenen we met micro's, wagen we ons aan speciale choreografieën en schaven we onze podiumprésence bij.


Je gaat gegarandeerd goedgebekt naar huis!


Deze cursus maakt deel uit van het CLOSE Festival op zaterdag 1 februari 2020 in OPEK. Als deelnemer kan je vanaf 16u30 de verschillende optredens gratis meepikken. (Opgelet: 1 gratis ticket per persoon, ook al schrijf je voor meerdere CLOSE-workshops in.)

Voorkennis
Niveau X: voor iedereen, ervaring speelt geen rol!
Praktische info

Deze cursus maakt deel uit van het CLOSE Festival. In je cursusprijs is een toegangsticket inbegrepen voor de concerten van die dag. /// Opgelet: 1 ticket p.p. - ook al schrijf je in voor meerdere CLOSE-workshops!

Sessie(s)
zaterdag, 1 februari, 2020 - 10:00 tot 16:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-02-01 10:00 2020-02-01 16:00 Europe/Brussels Backing vocals + gratis ticket CLOSE Festival . Wie kent ze niet? De dames en heren die de leadzang vervolledigen en de juiste sfeer creëren met hun choreografieën. Backing vocals, allesbehalve achtergrondfiguren!Tijdens deze zangdag gaan we op... - https://wisper.be/cursus/leuven/backing-vocals-gratis-ticket-close-festival-0
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€53,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€48,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€38,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€36,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€10,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.