Afrikaanse dans - kickstart

Code: 
20LVD861W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

De Afrikaanse dansmicrobe kan behoorlijk hardnekkig zijn ... Voor alle dansers die niet kunnen de wachten op de start van hun langere reeks eind januari, is er deze kickstart van drie extra woensdagavonden!


Deze kickstart is bedoeld voor deelnemers van de groepen Afrikaanse dans basis en verdieping van het najaar. Drie woensdagavonden kan je er - ter voorbereiding van de voorjaarsreeksen - alvast verder oefenen, improviseren en experimenteren met wat je eerder dit jaar geleerd hebt.


Op 29 januari starten dan de nieuwe reeksen Afrikaanse dans: basis en Afrikaanse dans: verdieping.

Voorkennis
Niveau 2: voor wie in het najaar de basis- en/of verdiepingscursus Afrikaanse dans volgde.
Praktische info

Draag kledij waarin je makkelijk kan bewegen (verschillende laagjes, zodat je naargelang de temperatuur dingen kan aan- of uittrekken).
We dansen op blote voeten. Breng ook best een flesje water mee.

Sessie(s)
woensdag, 8 januari, 2020 - 19:00 tot 21:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-01-08 19:00 2020-01-08 21:00 Europe/Brussels Afrikaanse dans - kickstart . De Afrikaanse dansmicrobe kan behoorlijk hardnekkig zijn ... Voor alle dansers die niet kunnen de wachten op de start van hun langere reeks eind januari, is er deze kickstart van drie extra... - https://wisper.be/cursus/leuven/afrikaanse-dans-kickstart-0
woensdag, 15 januari, 2020 - 19:00 tot 21:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-01-15 19:00 2020-01-15 21:00 Europe/Brussels Afrikaanse dans - kickstart . De Afrikaanse dansmicrobe kan behoorlijk hardnekkig zijn ... Voor alle dansers die niet kunnen de wachten op de start van hun langere reeks eind januari, is er deze kickstart van drie extra... - https://wisper.be/cursus/leuven/afrikaanse-dans-kickstart-0
woensdag, 22 januari, 2020 - 19:00 tot 21:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-01-22 19:00 2020-01-22 21:00 Europe/Brussels Afrikaanse dans - kickstart . De Afrikaanse dansmicrobe kan behoorlijk hardnekkig zijn ... Voor alle dansers die niet kunnen de wachten op de start van hun langere reeks eind januari, is er deze kickstart van drie extra... - https://wisper.be/cursus/leuven/afrikaanse-dans-kickstart-0
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€75,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€68,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€54,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€51,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€14,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.