Acteren voor beginners: weekend

Code: 
19LNT460W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Tijdens dit weekend ontdek je spelenderwijs de acteur of actrice in jezelf. Samen onderzoeken we de basisvaardigheden die een acteur zich eigen moet maken.


We werken aan lichaamsbewustzijn, fysieke en verbale expressie, samenspel, de inzet van karakters en drijfveren. Dit doen we aan de hand van tekst én improvisaties. We gaan stapsgewijs tewerk en bouwen aan een fijne en motiverende groepssfeer.


Vervolgens gaan we dieper in op personages, hun karakters en hun emoties. Hoe kunnen we op een authentieke manier personages opbouwen en volhouden? En wat zijn verschillende inspiratiebronnen hiervoor? Al doende kruipen we helemaal in de huid van onze personages.


​De ideale omgeving voor je eerste stapjes op de scène!


Je kan deze cursus ook op maandagavond volgen.

Voorkennis
Niveau 1: geen voorkennis nodig
Sessie(s)
zaterdag, 7 december, 2019 - 09:30 tot 16:30
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Zwarte zaal
2019-12-07 09:30 2019-12-07 16:30 Europe/Brussels Acteren voor beginners: weekend . Tijdens dit weekend ontdek je spelenderwijs de acteur of actrice in jezelf. Samen onderzoeken we de basisvaardigheden die een acteur zich eigen moet maken.We werken aan lichaamsbewustzijn, fysieke en... - https://wisper.be/cursus/leuven/acteren-voor-beginners-weekend-3
zondag, 8 december, 2019 - 09:30 tot 16:30
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Zwarte zaal
2019-12-08 09:30 2019-12-08 16:30 Europe/Brussels Acteren voor beginners: weekend . Tijdens dit weekend ontdek je spelenderwijs de acteur of actrice in jezelf. Samen onderzoeken we de basisvaardigheden die een acteur zich eigen moet maken.We werken aan lichaamsbewustzijn, fysieke en... - https://wisper.be/cursus/leuven/acteren-voor-beginners-weekend-3
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€86,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€78,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€62,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.