Acteren special: viewpoints

Code: 
20LVT781W
Beschrijving

Viewpoints was oorspronkelijk een fysieke improvisatiemethode die al snel deel ging uitmaken van de acteurstrainingen. Bij deze training zijn je lichaam en de ruimte de belangrijkste instrumenten!

Doorheen dit weekend ontdoe je jezelf van 'ruis' en luister je beter letten naar wat je lijf je vertelt. Je leert op een intuïtieve manier open te staan voor impulsen van buitenaf en tegelijk ook stil te staan bij de impulsieve keuzes die je maakt.


Langzaamaan kweek je als het ware een derde oog: je wordt je bewust van jouw plaats in de ruimte, van jouw bewegingen in die ruimte en van het tempo waaraan je die bewegingen maakt. Het lukt steeds beter om alles om je heen te zien, niets op voorhand uit te sluiten en zonder oordeel op de spelvoorstellen van je omgeving in te gaan.


Vanuit de viewpointstraining gaan we ook scènes improviseren en vastleggen. We passen de training dus meteen toe in concreet werk.

Voorkennis
Niveau 3: voor acteurs of makers die de eigen theatertaal verder willen ontwikkelen
Sessie(s)
zaterdag, 7 maart, 2020 - 10:00 tot 17:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-03-07 10:00 2020-03-07 17:00 Europe/Brussels Acteren special: viewpoints . Viewpoints was oorspronkelijk een fysieke improvisatiemethode die al snel deel ging uitmaken van de acteurstrainingen. Bij deze training zijn je lichaam en de ruimte de belangrijkste instrumenten!​... - https://wisper.be/cursus/leuven/acteren-special-viewpoints
zondag, 8 maart, 2020 - 10:00 tot 17:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-03-08 10:00 2020-03-08 17:00 Europe/Brussels Acteren special: viewpoints . Viewpoints was oorspronkelijk een fysieke improvisatiemethode die al snel deel ging uitmaken van de acteurstrainingen. Bij deze training zijn je lichaam en de ruimte de belangrijkste instrumenten!​... - https://wisper.be/cursus/leuven/acteren-special-viewpoints
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€102,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€93,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€74,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€70,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€19,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.