Acteren special: kindertheater i.s.m. OPENDOEK

Code: 
19LNT581W
Inschrijven voor deze cursus is niet meer mogelijk. tot 2019-11-16
Beschrijving

Het startpunt van deze cursus is een gezamenlijk idee voor een voorstelling. Vandaaruit gaan we onderzoeken en analyseren. Voor welke leeftijden kan dit idee op een podium worden gebracht? Welke speelstijl komt er bovendrijven?


Welke thema's zitten erin en wat is de essentie? We kijken ook naar de theatrale middelen die we bij dat alles kunnen inzetten: video, poppen, muziek, materiaal.


Eens we uit dit gezamenlijke idee een vertrekpunt gedestilleerd hebben, maken we de vertaalslag naar verschillende leeftijden. We kiezen leeftijden en een bepaalde aanpak en werken vervolgens in kleinere groepjes toe naar een klein toonmoment.

Voorkennis
Niveau 2-3-4: voor spelers en regisseurs met minimum basiservaring acteren
Sessie(s)
zaterdag, 16 november, 2019 - 10:00 tot 17:00
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Kleine zaal
2019-11-16 10:00 2019-11-16 17:00 Europe/Brussels Acteren special: kindertheater i.s.m. OPENDOEK . Het startpunt van deze cursus is een gezamenlijk idee voor een voorstelling. Vandaaruit gaan we onderzoeken en analyseren. Voor welke leeftijden kan dit idee op een podium worden gebracht? Welke... - https://wisper.be/cursus/leuven/acteren-special-kindertheater-ism-opendoek
zaterdag, 30 november, 2019 - 10:00 tot 17:00
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Kleine zaal
2019-11-30 10:00 2019-11-30 17:00 Europe/Brussels Acteren special: kindertheater i.s.m. OPENDOEK . Het startpunt van deze cursus is een gezamenlijk idee voor een voorstelling. Vandaaruit gaan we onderzoeken en analyseren. Voor welke leeftijden kan dit idee op een podium worden gebracht? Welke... - https://wisper.be/cursus/leuven/acteren-special-kindertheater-ism-opendoek
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€86,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€78,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€62,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€59,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€16,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!