Acteren special: deurenkomedies nu i.s.m. OPENDOEK

Code: 
19LNT572W
Beschrijving

Deurenkomedies. Bijzonder geliefd, ontzettend verguisd.


Een deurenkomedie is een grappig bedoeld toneelspel waarbij persoonsverwisselingen, misverstanden en verkleedpartijen elkaar aan een hoog tempo afwisselen. Ze speelt zich meestal af op één locatie met verschillende deuren waarlangs personages te pas en te onpas op en af kunnen gaan, vandaar ook de naam.


Dit weekend onderzoeken we samen wat een deurenkomedie tot een deurenkomedie met klasse maakt. We bekijken ook of we de vorm wat hedendaagser kunnen maken.


Goed voor een stevige zoektocht naar spitsheid, zottigheid, intelligentie en timing!

Voorkennis
Niveau 3: je volgde één of meer cursussen (bij Wisper of elders), speelt of regisseert zelf.
Sessie(s)
zaterdag, 23 november, 2019 - 10:00 tot 17:00
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Zwarte zaal
2019-11-23 10:00 2019-11-23 17:00 Europe/Brussels Acteren special: deurenkomedies nu i.s.m. OPENDOEK . Deurenkomedies. Bijzonder geliefd, ontzettend verguisd. Een deurenkomedie is een grappig bedoeld toneelspel waarbij persoonsverwisselingen, misverstanden en verkleedpartijen elkaar aan een hoog tempo... - https://wisper.be/cursus/leuven/acteren-special-deurenkomedies-nu-ism-opendoek
zondag, 24 november, 2019 - 10:00 tot 17:00
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Zwarte zaal
2019-11-24 10:00 2019-11-24 17:00 Europe/Brussels Acteren special: deurenkomedies nu i.s.m. OPENDOEK . Deurenkomedies. Bijzonder geliefd, ontzettend verguisd. Een deurenkomedie is een grappig bedoeld toneelspel waarbij persoonsverwisselingen, misverstanden en verkleedpartijen elkaar aan een hoog tempo... - https://wisper.be/cursus/leuven/acteren-special-deurenkomedies-nu-ism-opendoek
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€86,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€78,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€62,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€59,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€16,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.