ZOMERWEEK | Voiceful yoga: oefen je fysieke stem

Code: 
19GZM400W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Voiceful yoga is een combinatie van stemgebruik en Hatha Yoga en bevat een reeks oefeningen die focussen op fysiek zingen. Door de stem te laten klinken in yogahoudingen, wordt je ademhaling bewuster en dieper. Iets dat je stemgebruik alleen maar ten goede kan komen!


In deze reeks starten we met de basisoefeningen van Hatha Yoga. Je krijg steeds variaties aangeboden om de houdingen af te stemmen op jouw lichaam. Eens de stem erbij komt, resoneert deze tot in je cellen en helpt ze om spanning los te laten en vrij te zingen.


​Als individu, maar ook als groep maak je verbinding. Je hoort jezelf en anderen en je wordt gehoord. Harmonie ontstaat zowel in het geheel van klanken als in gevoel. We vertrouwen op onze intuïtie. Nadien gaan we over op improvisatie vanuit bestaande toonaarden, mantra’s en zelfs vanuit een grondnoot (fundamental).


We werken ook aan ademhalingstechniek met Pranayama. Deze reeks van technieken wordt toegepast voor een betere bloeddoorstroming en opname van zuurstof in het bloed en zorgt ook voor een piek in de aanmaak van het gelukshormoon endorfine!

Drie voormiddagen lang voel je je authenticiteit als zanger(es) groeien. Het resultaat: je gaat meer genieten van het zingen en van de echtheid in jezelf en je medezangers.


Fysiek zingen op zijn mooist! 


Wil je de hele dag door zingen tijdens deze driedaagse?

Combineer met de namiddagreeksen Americana voor zangers en muzikanten of Filmkoor: de magie tussen klank en beeld!

Voorkennis
Niveau X: je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen. Affiniteit met zang en/of yoga volstaat.
Praktische info

Draag losse kleren waarin je gemakkelijk kan bewegen. Breng een flesje water en je eigen matje mee.

Sessie(s)
maandag, 1 juli, 2019 - 10:00 tot 12:30
Tai Chi studio 'De Zielsverwant' - Tai Chi Studio
2019-07-01 10:00 2019-07-01 12:30 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Voiceful yoga: oefen je fysieke stem . Voiceful yoga is een combinatie van stemgebruik en Hatha Yoga en bevat een reeks oefeningen die focussen op fysiek zingen. Door de stem te laten klinken in yogahoudingen, wordt je ademhaling bewuster... - https://wisper.be/cursus/gent/zomerweek-voiceful-yoga-oefen-je-fysieke-stem-0
dinsdag, 2 juli, 2019 - 10:00 tot 12:30
Tai Chi studio 'De Zielsverwant' - Tai Chi Studio
2019-07-02 10:00 2019-07-02 12:30 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Voiceful yoga: oefen je fysieke stem . Voiceful yoga is een combinatie van stemgebruik en Hatha Yoga en bevat een reeks oefeningen die focussen op fysiek zingen. Door de stem te laten klinken in yogahoudingen, wordt je ademhaling bewuster... - https://wisper.be/cursus/gent/zomerweek-voiceful-yoga-oefen-je-fysieke-stem-0
woensdag, 3 juli, 2019 - 10:00 tot 12:30
Tai Chi studio 'De Zielsverwant' - Tai Chi Studio
2019-07-03 10:00 2019-07-03 12:30 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Voiceful yoga: oefen je fysieke stem . Voiceful yoga is een combinatie van stemgebruik en Hatha Yoga en bevat een reeks oefeningen die focussen op fysiek zingen. Door de stem te laten klinken in yogahoudingen, wordt je ademhaling bewuster... - https://wisper.be/cursus/gent/zomerweek-voiceful-yoga-oefen-je-fysieke-stem-0
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€55,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€50,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€40,00
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€10,00
Locatie

Tai Chi studio 'De Zielsverwant'

Dampoortstraat 62
9000 Gent
België
parkeren doe je best op de parking van Gent Dampoort of in de buurt, beide betalend. Op wandelafstand van Dampoortstation. Bus 3 stopt in de straat. Deze locatie is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.