ZOMERWEEK | Tekenen: je drive volgen

Code: 
19GZB341W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Las jij tijdens je vakantie een tekenstop in? Stop je ooit met aantekenen, schetsen, observeren en denken in beelden? Wij hebben een sterk vermoeden van niet ... Of je nu je vakantie doorbrengt in de bergen, thuis in Belgenland of ergens onder een palmboom: je tekengerei is overal je trouwe maatje.


Deze zaterdag verken je uiteenlopende invalshoeken om te (blijven) tekenen, onderweg of niet: al stappend, aan het water, tussen mensen of dicht bij alledaagse objecten. Blad na blad vul je met details, composities, een studie, een klein landschap, een abstracte vorm.


Je werkt zonder druk, nieuwsgierig naar wat er komen gaat, met variaties van 'droog en nat’ tekengerei: potlood, hard krijt, stiften, inkten en waterverf. Klaar om een dag lang ongeremd je tekendrive na te jagen?


Wie daarna weer helemaal op dreef is, kan op zondag terecht in de Tekencursus met oliepastels of de Tekenspecial in het S.M.A.K.!

Voorkennis
Niveau X: voor iedereen die inspiratie zoekt om tekenend en schetsend de vakantie in te gaan. Beginner of gevorderde, welkom ongeacht je ervaring of voorkennis!
Praktische info

Je werkt op schetsboek formaat A4 - wie graag in eigen schetsboek werkt breng het gerust mee! Alle tekenmateriaal is aanwezig.
Tussen 12u en 14u is er de mogelijkheid een croque uit het vuistje te kopen op onze koer. Water neem je best mee. Onder de middag kan je een sapje kopen aan onze croque stand.

Sessie(s)
zaterdag, 29 juni, 2019 - 10:00 tot 17:00
DE WARANDE WISPER GENT - Atelier
2019-06-29 10:00 2019-06-29 17:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Tekenen: je drive volgen . Las jij tijdens je vakantie een tekenstop in? Stop je ooit met aantekenen, schetsen, observeren en denken in beelden? Wij hebben een sterk vermoeden van niet ... Of je nu je vakantie doorbrengt in de... - https://wisper.be/cursus/gent/zomerweek-tekenen-je-drive-volgen
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€48,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€44,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€35,00
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€9,00
Locatie

DE WARANDE WISPER GENT

Warandestraat 13
9000 Gent
België
Let wel: in deze buurt is het moeilijk om een parkeerplaatsje te vinden. Je parkeert best op de parking van station Gent Dampoort (betalend), van daar is het maar enkele minuten stappen.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.