ZOMERWEEK | Summer jam voor zangers en muzikanten

Code: 
19GZM411W
Beschrijving

Niets moet, alles mag en verrassing is troef: it's time to jam! Je ervaring speelt geen rol: op deze gratis jamsessie zijn alle zangers en instrumentalisten uit onze cursussen en daarbuiten welkom.


We starten met een aantal gekende nummers en verkennen van daaruit via samenspel en improvisatie de wereld van het jammen. Er zijn verschillende docenten aanwezig en de groep kan af en toe opgesplitst worden naargelang niveau en achtergrond. Op die manier vindt iedereen uitdaging op zijn niveau. De docenten nemen elk om beurt de leiding.


Breng je stem en/of instrument mee en laat je meevoeren door de muzikale magie van het moment!

Voorkennis
Niveau 1-2: iedereen die een beetje, graag of goed kan zingen, zijn instrument een beetje of goed beheerst maar vooral veel zin heeft om samen te jammen, is welkom.
Praktische info

Breng je eigen instrument mee. Indien elektrisch ook je versterker.

Sessie(s)
woensdag, 3 juli, 2019 - 21:00 tot 23:00
DAMPOORT WISPER GENT - Muzieklokaal
2019-07-03 21:00 2019-07-03 23:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Summer jam voor zangers en muzikanten . Niets moet, alles mag en verrassing is troef: it's time to jam! Je ervaring speelt geen rol: op deze gratis jamsessie zijn alle zangers en instrumentalisten uit onze cursussen en daarbuiten... - https://wisper.be/cursus/gent/zomerweek-summer-jam-voor-zangers-en-muzikanten
Prijzen
Gratis
€0,00
Locatie

DAMPOORT WISPER GENT

Dampoortstraat 79A
9000 Gent
België

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.