ZOMERWEEK | Smartphonelab

Code: 
19GZF348W
Beschrijving

Deze cursus draait niet rond spectaculaire zonsondergangen of selfies in je badkamerspiegel. In het smartphonelab hebben we het over aandachtig kijken, bijzondere details en weerspiegelingen zien, structuren ontdekken en met dat alles nieuwe, krachtige beelden creëren.


Met je smartphonecamera zwevend en scannend over de omgeving, binnen en buiten, ontdek je lijnen, texturen, kleuren en onverwachte composities. En dat is nog maar het begin. Met eenvoudige apps kan je die beelden combineren, vervormen en omzetten tot een nieuw krachtig beeld.


Je ontdekt oneindig veel experimenteermogelijkheden met fotografisch standpunt, abstracties, close-ups, kleur en materie. Met de foto’s in je galerij speel je onbegrensd met vervorming, filters, collagetools en combinaties van dat alles. Het beeld dat zo tot stand komt geeft een glimp weer van een nieuwe, imaginaire wereld.


Nog meer smartphonefotografie? Tijdens de zomerweek van Leuven kan je een dag lang de beginnerscursus volgen.

Voorkennis
Niveau X: voor iedereen, met veel of weinig fotografie-ervaring.
Praktische info

Breng je eigen smartphone met camera mee. Vooraf kan je gevraagd worden om specifieke (gratis) apps te downloaden op je smartphone. Je zal snel een bericht ontvangen van de docente Alda Snopek met een paar instructies zodat de sessie goed voorbereid kan starten.
Tussen 12u en 14u is er de mogelijkheid een croque uit het vuistje te kopen op onze koer. Water neem je best mee. Onder de middag kan je een sapje kopen aan onze croque stand.

Sessie(s)
zondag, 30 juni, 2019 - 10:00 tot 17:00
DE WARANDE WISPER GENT - Foyer
2019-06-30 10:00 2019-06-30 17:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Smartphonelab . Deze cursus draait niet rond spectaculaire zonsondergangen of selfies in je badkamerspiegel. In het smartphonelab hebben we het over aandachtig kijken, bijzondere details en weerspiegelingen zien,... - https://wisper.be/cursus/gent/zomerweek-smartphonelab
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€53,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€48,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€38,00
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€10,00
Locatie

DE WARANDE WISPER GENT

Warandestraat 13
9000 Gent
België
Let wel: in deze buurt is het moeilijk om een parkeerplaatsje te vinden. Je parkeert best op de parking van station Gent Dampoort (betalend), van daar is het maar enkele minuten stappen.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.