ZOMERWEEK | Samenspel: improviseren, hoe begin je daaraan?

Code: 
19GZM420W
Beschrijving

Improviseren, hoe begin je daaraan? En moet dat dan altijd mooi klinken? Kan je je instrument op andere manieren gebruiken dan je normaal doet? En welke mogelijkheden heeft je stem? We ontdekken het tijdens deze cursus samen op een speelse manier.


Geen ingewikkelde regels of technische cursus in deze cursus: speelplezier en interactie staan centraal! Eerst leren we elkaar kennen met een laagdrempelige opwarming. Aan de hand van opdrachten gaan we daarna telkens een stapje verder in onze vrije improvisaties. Die kunnen melodisch zijn maar ook één brok ritmische energie!


Aan het eind van deze avond heb jij beslist je improvisatievrees overwonnen. Als dat geen mooi vooruitzicht is?


Meer zonnige muziekcursussen? Welkom in de WISPER zomerweek!

Na deze cursus kan je meteen verder muziek maken bij WISPER! Sluit de dag nadien aan bij ons Buskerkollektiv of kom je drie namiddagen amuseren tijdens de reeks Americana voor zangers en muzikanten. En natuurlijk zijn alle zangers en muzikanten welkom op onze gratis summer jam op woensdagavond!

Voorkennis
Niveau X: je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen.
Praktische info

Indien je een instrument bespeelt, breng dit dan zeker mee. We werken daarnaast ook met de stem en met percussie-instrumentjes.

Sessie(s)
zaterdag, 29 juni, 2019 - 19:00 tot 21:30
DE WARANDE WiSPER-GENT - Backstage
2019-06-29 19:00 2019-06-29 21:30 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Samenspel: improviseren, hoe begin je daaraan? . Improviseren, hoe begin je daaraan? En moet dat dan altijd mooi klinken? Kan je je instrument op andere manieren gebruiken dan je normaal doet? En welke mogelijkheden heeft je stem? We ontdekken het... - https://wisper.be/cursus/gent/zomerweek-samenspel-improviseren-hoe-begin-je-daaraan
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€19,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€17,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€14,00
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€3,00
Locatie

DE WARANDE WISPER GENT

Warandestraat 13
9000 Gent
België
Let wel: in deze buurt is het moeilijk om een parkeerplaatsje te vinden. Je parkeert best op de parking van station Gent Dampoort (betalend), van daar is het maar enkele minuten stappen.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.