ZOMERWEEK | Proeven van schilderen

Code: 
19GZB342W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Altijd al willen schilderen, maar niet zeker of het iets voor jou is? Ontdek het in deze proeverscursus. Je experimenteert met de basistechnieken en verkent voorzichtig je persoonlijke voorkeuren en interesses.


Je oefent op kleuren mengen, schildertoetsen, vorm en compositie. Verbeelding, eenvoudige objecten en foto's zijn ons leidmotief. We gaan op een niet-technische manier te werk: op groot en klein formaat, in groep én individueel.


Het accent ligt niet op afgewerkte stukken, wel op onderzoek en uitproberen. Aan de hand van een brede waaier aan formaten, gouache en acrylverf starten we onze zoektocht. 


Voor wie graag wil leren schilderen is deze kennismaking een absolute aanrader. In de ban van de verf? Dan kun je verder met schilderreeksen in het najaar: inschrijven kan vanaf 28 juni!

Voorkennis
Niveau 0: dit is een kennismakingscursus voor iedereen die graag het schilderen wil uitproberen. Geen voorkennis nodig!
Praktische info

Alle materiaal is aanwezig. We werken met gouache en acryl op papier.
Tussen 12u en 14u is er de mogelijkheid een croque uit het vuistje (€ 2,00) te kopen op onze koer. Water neem je best mee. Onder de middag kan je een sapje kopen aan onze croquestand.

Sessie(s)
maandag, 1 juli, 2019 - 10:00 tot 17:00
DE WARANDE WISPER GENT - Atelier
2019-07-01 10:00 2019-07-01 17:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Proeven van schilderen . Altijd al willen schilderen, maar niet zeker of het iets voor jou is? Ontdek het in deze proeverscursus. Je experimenteert met de basistechnieken en verkent voorzichtig je persoonlijke voorkeuren en... - https://wisper.be/cursus/gent/zomerweek-proeven-van-schilderen
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€48,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€44,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€35,00
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€9,00
Locatie

DE WARANDE WISPER GENT

Warandestraat 13
9000 Gent
België
Let wel: in deze buurt is het moeilijk om een parkeerplaatsje te vinden. Je parkeert best op de parking van station Gent Dampoort (betalend), van daar is het maar enkele minuten stappen.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.