ZOMERWEEK | Proeven van kortverhalen schrijven

Code: 
19GZR353W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

De ontwerpen voor je kortverhalen belanden, middels een geoefende worp, steevast in de prullenmand? Of het eindresultaat ontbeert steeds die x-factor die je verhaal smoel geeft?


Wij hebben een suggestie: ga de mosterd halen bij de Russen! Want wist je dat de Russische literatuur naast vuistdikke pillen ook een bijzonder rijke en fascinerende traditie in de kortere vertelvorm heeft?


Tijdens deze cursus proeven we van parels van o.a. Gogol, Babel, Tsjechov en Charms en gaan we op zoek naar de typische manipulaties van tijd en vertelperspectief, maar ook naar de subtiele werkingen van humor.


Via opdrachten ontdekken we de do’s en don’ts bij het neerzetten van personages, hoe we met minimale middelen een groot effect kunnen bereiken en hoe we de lezers (elkaar dus!) in onze netten kunnen vangen.


De ideale remedie voor al uw kortverhalen-klachten!

Voorkennis
Niveau X: je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen.
Praktische info

De cursuslocatie (De Expeditie) ligt op Dok Noord. Eerste keer dat je hier komt? Dan is het zeker geen overbodige luxe om even de wegwijzer-info op www.wisper.be/doknoord te lezen, je loopt hier makkelijk verloren!
Breng pen en papier mee. Een laptop mag, maar hoeft niet.

Sessie(s)
zaterdag, 29 juni, 2019 - 11:00 tot 17:00
De Expeditie - Vergaderlokaal
2019-06-29 11:00 2019-06-29 17:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Proeven van kortverhalen schrijven . De ontwerpen voor je kortverhalen belanden, middels een geoefende worp, steevast in de prullenmand? Of het eindresultaat ontbeert steeds die x-factor die je verhaal smoel geeft?Wij hebben een... - https://wisper.be/cursus/gent/zomerweek-proeven-van-kortverhalen-schrijven
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€43,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€39,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€31,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€8,00
Locatie

De Expeditie

Dok-Noord 4F - 102
9000 Gent
België
WISPER heeft verschillende cursuslocaties op DOK Noord, waaronder De Expeditie. Is het de eerste keer dat je er komt? Dan is het zeker geen overbodige luxe om even de wegwijzer-info op www.wisper.be/doknoord te lezen, je loopt hier gemakkelijk verloren.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.