ZOMERWEEK | Proeven van illustreren

Code: 
19GZB343W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben met tekenen of schilderen voor deze cursus! Met een handvol woorden, een berg fotomateriaal, wat resten papier en tekengerei bricoleren we eenvoudige maar sprekende illustraties.


Daarbij mag je al meteen zelf aan de slag gaan. De korte groepsopdrachten bieden je originele manieren om een personage te ontwerpen of een eenvoudig idee vorm te geven.


Je speelt met lijnen en arceringen, collages en kleurvlakken, vlekken, structuren en lagen. En je zal zien: ook beginnersexperimenten leveren al snel spannende resultaten op!

Voorkennis
Niveau 0: dit is een kennismakingscursus waarbij je via stapsgewijze en plezierige opdrachten het illustratievak verkent. Tussen 12u en 14u is er de mogelijkheid een croque uit het vuistje (€ 2,00) te kopen op onze koer. Water neem je best mee. Onder de middag kan je een sapje kopen aan onze croquestand.
Sessie(s)
dinsdag, 2 juli, 2019 - 10:00 tot 17:00
DE WARANDE WISPER GENT - Atelier
2019-07-02 10:00 2019-07-02 17:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Proeven van illustreren . Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben met tekenen of schilderen voor deze cursus! Met een handvol woorden, een berg fotomateriaal, wat resten papier en tekengerei bricoleren we eenvoudige maar... - https://wisper.be/cursus/gent/zomerweek-proeven-van-illustreren
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€48,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€44,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€35,00
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€9,00
Locatie

DE WARANDE WISPER GENT

Warandestraat 13
9000 Gent
België
Let wel: in deze buurt is het moeilijk om een parkeerplaatsje te vinden. Je parkeert best op de parking van station Gent Dampoort (betalend), van daar is het maar enkele minuten stappen.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.