ZOMERWEEK | Elektronisch klankenlab

Code: 
19GZM413W
Beschrijving

Je bent helemaal weg van synths, samplers en drumcomputers? Je hebt zelfgemaakte elektronische, experimentele instrumenten of een heus modulair systeem? Je wil hier graag met anderen rond uitproberen en uitwisselen? Welkom in het elekronisch klankenlab.


Hier gaan we voor een een alles-kan-alles-mag-vibe onder muzikale bondgenoten waarbij je erop los kan experimenteren met soundscapes, ambient tracks, noise ... We gaan op zoek naar klanken en ritmische of melodische motieven en sluiten alles op elkaar en dan op het mengpaneel aan.


Tijdens dat alles steek je van de docent én van elkaar ook heel wat op over het combineren van samplers en synths, hoe je dat in combinatie met je DAW kan gebruiken, hoe je het volledige potentieel uit de synthesizers kunt halen ...


Als klap op de vuurpijl nodigen we de tekenaars van de cursus Improviserend illustreren uit in ons klankenlab voor een spannend cross-over momentje.


Nieuwsgierig naar wat dat allemaal gaat geven? Er is maar één manier om erachter te komen!

Voorkennis
Niveau X: je hebt geen specifieke ervaring nodig, interesse in elektronische muziekinstrumenten en/of klankenmakers volstaat.
Praktische info

Breng je synth, modulair systeem, drumcomputer of ander elektronisch of zelfgemaakte geluid producerende toestel of muziekinstrument mee.

Sessie(s)
woensdag, 3 juli, 2019 - 18:00 tot 21:00
DE WARANDE WISPER GENT - Foyer
2019-07-03 18:00 2019-07-03 21:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Elektronisch klankenlab . Je bent helemaal weg van synths, samplers en drumcomputers? Je hebt zelfgemaakte elektronische, experimentele instrumenten of een heus modulair systeem? Je wil hier graag met anderen rond uitproberen... - https://wisper.be/cursus/gent/zomerweek-elektronisch-klankenlab
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€17,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€15,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€12,00
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€3,00
Locatie

DE WARANDE WISPER GENT

Warandestraat 13
9000 Gent
België
Let wel: in deze buurt is het moeilijk om een parkeerplaatsje te vinden. Je parkeert best op de parking van station Gent Dampoort (betalend), van daar is het maar enkele minuten stappen.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.