ZOMERWEEK | De WISPER cinema

Code: 
19GZD421W
Beschrijving

Tijdens de zomerweek doen we niet alleen graag zelf, we laten ons ook met plezier op sleeptouw nemen. Door andere makers en hun verschillende blikken om naar het leven te kijken via kunst. Daarom houden we in Gent op de voorlaatste avond van de zomerweek een gratis filmscreening met alle gegadigde Wisperlingen.


Wordt het een langspeelfilm, een artistieke docu of een selectie van verschillende kortfilms? Wij zijn nog volop bezig met de selectie - het uiteindelijke programma zetten we enkele weken op voorhand online op deze pagina.


In de tussentijd: save the date! Want wat het ook wordt, we zijn uiteraard van plan om je straffe kost te serveren. Niet alleen goed voor een fikse shot inspiratie maar ongetwijfeld ook voor een duchtige discussie op café nadien ...


In de tussentijd zelf nog tips voor artistiek kijkvoer? Mail ze naar mileen@wisper.be!

Voorkennis
Iedereen welkom!
Praktische info

Breng indien gewenst je eigen zitkussen mee.

Sessie(s)
dinsdag, 2 juli, 2019 - 22:00 tot 23:59
DE WARANDE WISPER GENT - Foyer
2019-07-02 22:00 2019-07-02 23:59 Europe/Brussels ZOMERWEEK | De WISPER cinema . Tijdens de zomerweek doen we niet alleen graag zelf, we laten ons ook met plezier op sleeptouw nemen. Door andere makers en hun verschillende blikken om naar het leven te kijken via kunst. Daarom... - https://wisper.be/cursus/gent/zomerweek-de-wisper-cinema
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€10,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€9,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€7,00
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€2,00
Locatie

DE WARANDE WISPER GENT

Warandestraat 13
9000 Gent
België
Let wel: in deze buurt is het moeilijk om een parkeerplaatsje te vinden. Je parkeert best op de parking van station Gent Dampoort (betalend), van daar is het maar enkele minuten stappen.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.