WISPERpro | Werken rond beweging en contact in groep

Code: 
20EVD635W
Beschrijving

Voldoende beweging, bewuste aandacht voor lichaam en geest, de rol van het fysieke. Het zijn stuk voor stuk belangrijke factoren in een groepsgebeuren. Minstens even belangrijk: fysiek contact. Aanraking doet immers een gevoel van samenhorigheid, vertrouwen en veiligheid ontstaan tussen personen. En dat creëert dan weer een groepssfeer waarin er veel meer mogelijk is.


Voeling hebben met ons bewegend lichaam, goed in ons vel zitten en vanuit die positie anderen in beweging ontmoeten, ondersteunt ons gevoel van zelfvertrouwen. Dat geldt voor iedereen, van heel jong tot oud. Fysiek contact opent bovendien heel wat mogelijkheden bij het creatief en authentiek werken rond specifieke thema’s, gaande van globalisering en relaties tot zingeving en milieu.


Je krijgt inspiratie én tools aangereikt rond het veilig installeren, integreren én inzetten van beweging en contact in je werk met kinderen, jongeren en volwassenen. Op vlak van methodiek wordt er onder andere gewerkt vanuit de principes van contactimprovisatie.


Meer inspiratie?

De dag nadien gaat de cursus 1-minute dansfilmpjes maken in groep door in Leuven. Tijdens de paasvakantie houden we in Gent een intense tweedaagse rond Praktijkmateriaal voor dansdocenten.


100% korting voor je collega

Je mag gratis een collega meebrengen naar elke WISPERpro cursus waarvoor je bent ingeschreven! Vermeld dan de naam van je collega en school/organisatie bij je eigen inschrijving. Schrijf daarna je collega in, kies het tarief 'Gratis PRO deelnemer' en vermeld je eigen naam en school/organisatie opnieuw als opmerking.

Voorkennis
voor leerkrachten en begeleiders
Praktische info

Draag kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen. Breng een flesje water mee voor tussendoor en een lunchpakket.

Sessie(s)
maandag, 24 februari, 2020 - 11:00 tot 16:00
Doxtudio - Studio 1
2020-02-24 11:00 2020-02-24 16:00 Europe/Brussels WISPERpro | Werken rond beweging en contact in groep . Voldoende beweging, bewuste aandacht voor lichaam en geest, de rol van het fysieke. Het zijn stuk voor stuk belangrijke factoren in een groepsgebeuren. Minstens even belangrijk: fysiek contact.... - https://wisper.be/cursus/gent/wisperpro-werken-rond-beweging-en-contact-groep
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€35,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€32,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€26,00
Gratis PRO deelnemer
€0,00
Locatie

DOXTUDIO

Dok Noord 7/107
9000 Gent
België
WISPER heeft verschillende cursuslocaties op DOK Noord, waaronder Doxtudio. Is het de eerste keer dat je er komt? Dan is het zeker geen overbodige luxe om even de wegwijzer-info op www.wisper.be/doknoord te lezen, je loopt hier gemakkelijk verloren.
Eerste verdieping winkelcentrum Dok Noord

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.