WISPERpro | Praktijkmateriaal voor dansdocenten

Code: 
20EVD636W
Beschrijving

Als docent of begeleider van groepen geef je ontzettend veel van jezelf: je bent constant bezig met het omzetten van ideeën, de zoektocht naar inspiratie of het uitproberen van nieuwe (werk)vormen. Geen wonder dat je er dan af en toe nood aan hebt om uit te wisselen met vakgenoten!


Tijdens deze tweedaagse reflecteren we samen over inspiratiebronnen, methodische kaders, opbouw van lessen en manieren om ideeën te concretiseren. Je krijgt praktijkmateriaal aangeboden en leert op een inventieve manier je eigen dans- en bewegingsoefeningen te bedenken. Je ontwikkelt verder de vaardigheid om een stapsgewijze en logische opbouw van een dansles of lessenreeks te maken.


Wat er nog allemaal aan bod kan komen? Zorgen voor een veilig kader én zorgen voor uitdaging. Omgaan met verschillende niveaus, mogelijkheden en achtergronden binnen een groep. Het variëren op thema’s in een lessenreeks. Mogelijkheden om te improviseren in groep. En meer.


Of je nu pas begonnen bent met lesgeven of al jaren bezig bent en nieuwe input zoekt: in een groep van mededocenten leer je bij, stem je af en raak je zonder twijfel nog geïnspireerder!

Nog meer inspiratie? Dat kan!

Later in de paasvakantie kan je je storten in een multidisciplinair labo voor leerkrachten en begeleiders. Inspiratie en uitwisseling à volonté! Wie al eerder aan de slag wil, kan in de krokusvakantie kiezen uit de dagcursussen 1-minute dansfilmpjes maken in groep of Werken rond beweging en contact in groep.

100% korting voor je collega

Je mag gratis een collega meebrengen naar elke WISPERpro cursus waarvoor je bent ingeschreven! Vermeld dan de naam van je collega en school/organisatie bij je eigen inschrijving. Schrijf daarna je collega in, kies het tarief 'Gratis PRO deelnemer' en vermeld je eigen naam en school/organisatie opnieuw als opmerking.

Voorkennis
voor beginnende of inspiratie-zoekende dansdocenten of dansbegeleiders
Praktische info

draag kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen. Breng een flesje water mee en een lunch. Pen en papier.

Sessie(s)
maandag, 6 april, 2020 - 10:00 tot 17:00
Doxtudio - Studio 1
2020-04-06 10:00 2020-04-06 17:00 Europe/Brussels WISPERpro | Praktijkmateriaal voor dansdocenten . Als docent of begeleider van groepen geef je ontzettend veel van jezelf: je bent constant bezig met het omzetten van ideeën, de zoektocht naar inspiratie of het uitproberen van nieuwe (werk)vormen.... - https://wisper.be/cursus/gent/wisperpro-praktijkmateriaal-voor-dansdocenten
dinsdag, 7 april, 2020 - 10:00 tot 17:00
Doxtudio - Studio 1
2020-04-07 10:00 2020-04-07 17:00 Europe/Brussels WISPERpro | Praktijkmateriaal voor dansdocenten . Als docent of begeleider van groepen geef je ontzettend veel van jezelf: je bent constant bezig met het omzetten van ideeën, de zoektocht naar inspiratie of het uitproberen van nieuwe (werk)vormen.... - https://wisper.be/cursus/gent/wisperpro-praktijkmateriaal-voor-dansdocenten
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€92,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€84,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€67,00
Gratis PRO deelnemer
€0,00
Locatie

DOXTUDIO

Dok Noord 7/107
9000 Gent
België
WISPER heeft verschillende cursuslocaties op DOK Noord, waaronder Doxtudio. Is het de eerste keer dat je er komt? Dan is het zeker geen overbodige luxe om even de wegwijzer-info op www.wisper.be/doknoord te lezen, je loopt hier gemakkelijk verloren.
Eerste verdieping winkelcentrum Dok Noord

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.