WISPERpro | Muziek maken met en voor jonge kinderen

Code: 
20EVM577W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Je werkt dagelijks met jonge kinderen of kleuters en wil graag samen met hen actief muzikaal aan de slag?


Of je nu zoekt naar een manier om een jaarthema in een muzikaal programma te gieten of gewoon nood hebt aan nieuwe input of insteken bij het musiceren met je groep: in deze cursus krijg je handige tools aangereikt die je onmiddellijk kan integreren in jouw (les)praktijk.


We zoeken uit wat jou en jouw groep plezier geeft, wat jouw sterktes als begeleider zijn en hoe we die kunnen aanwenden. We leren hoe we een eenvoudig kinderlied kunnen maken rond een bepaald thema. Welke werkvormen kunnen we gebruiken bij het samenspelen of -zingen? Welke materialen en instrumenten zijn er en hoe kunnen we ze gebruiken? Wat zijn mogelijke bronnen van inspiratie?


Speel je zelf een instrument? Gitaar, ukelele, klokkenspel: breng het zeker mee we gaan er ook actief mee aan de slag! 


100% korting voor je collega

Je mag gratis een collega meebrengen naar elke WISPERpro cursus waarvoor je bent ingeschreven! Vermeld dan de naam van je collega en school/organisatie bij je eigen inschrijving. Schrijf daarna je collega in, kies het tarief 'Gratis PRO deelnemer' en vermeld je eigen naam en school/organisatie opnieuw als opmerking.

Voorkennis
Voor iedereen die met kleuters en jonge kinderen op een actieve manier wil zingen en musiceren: sociaal-cultureel werkers, jeugdwerkers, leerkrachten kleuter- en lager onderwijs, muziektherapeuten, zangdocenten, kunsteducatieve begeleiders. Zowel beginnende lesgevers als ervaren begeleiders vinden hun gading in deze cursus, maar een minimumervaring met het begeleiden van groepen is vereist. Bij twijfel, mail yannick@wisper.be
Praktische info

Neem pen, papier en je eigen instrument en eventueel een toestel om geluidsfragmenten op te nemen mee. Als je zelf een instrument bespeelt, breng dat dan zeker ook mee!

Sessie(s)
zaterdag, 18 april, 2020 - 10:00 tot 16:00
WISPER Gent - Muziekstudio
2020-04-18 10:00 2020-04-18 16:00 Europe/Brussels WISPERpro | Muziek maken met en voor jonge kinderen . Je werkt dagelijks met jonge kinderen of kleuters en wil graag samen met hen actief muzikaal aan de slag?Of je nu zoekt naar een manier om een jaarthema in een muzikaal programma te gieten of gewoon... - https://wisper.be/cursus/gent/wisperpro-muziek-maken-met-en-voor-jonge-kinderen
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€36,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€33,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€26,00
Gratis PRO deelnemer
€0,00
Locatie

WISPER Gent

Dok Noord 4D 001
9000 Gent
België

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.