WISPER on the road: schrijven op de Ronde van Vlaanderen

Code: 
18ENR935W
Beschrijving

Dit najaar verklaren we het cursusseizoen voor geopend met een artistieke roadtrip. Met deelnemers uit elke kunstdiscipline kruipen we de bus op voor een verkenning van Vlaanderens mooiste, oftewel de Ronde van Vlaanderen. We warmen ons onderweg op met kleine oefeningen, om op tijd en stond een versnellingske hoger te schakelen en te demarreren met pen en papier.

Een dag puffen, zweten, stof en tandengeknars. Maar ook: jezelf ontdekken, een duwtje in de rug of vleugels krijgen, misschien zelfs een kleine ontsnapping forceren? Wees gerust, het peloton rijdt het gat weer dicht want het WISPER najaar rijden we samen in. En dat zonder kapotte derailleurs of zadelpijn!

We schrijven terwijl we het landschap voorbij zien glijden. Misschien spot je wel de ideale setting voor je verhaal? Of inspireert je buurman in de bus je bij het creëren van een personage? Ook een scala aan emoties liggen voor het grijpen: euforie bij de Rondewinnaar, diepe ontgoocheling bij de nummer twee. Dat, en nog zoveel meer, gaan wij onder woorden brengen.

Voorkennis
Je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen.
Praktische info

Breng pen en papier mee. Een laptop mag maar hoeft niet. We starten aan station Gent-St.-Pieters. De precieze plek waar we verzamelen krijg je later te horen.

Sessie(s)
zondag, 30 september, 2018 - 10:00 tot 17:00
Station Gent Sint-pieters - stationshal
2018-09-30 10:00 2018-09-30 17:00 Europe/Brussels WISPER on the road: schrijven op de Ronde van Vlaanderen . Dit najaar verklaren we het cursusseizoen voor geopend met een artistieke roadtrip. Met deelnemers uit elke kunstdiscipline kruipen we de bus op voor een verkenning van Vlaanderens mooiste, oftewel... - https://wisper.be/cursus/gent/wisper-road-schrijven-op-de-ronde-van-vlaanderen
Begeleiding
Prijzen
Standaardprijs
€42,00
-25jaar/ +65jaar / werkzoekend/ 66% invalide
€37,80
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€35,70
Locatie

Station Gent Sint-pieters

station Gent sint-Pieters
9000 Gent

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.