Stemtechniek: Feldenkrais methode met Catherine Delasalle

Code: 
19GVM116W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Zware week achter de rug? Avonden aan een stuk gedanst? Dagenlang vastgeplakt aan een bureaustoel voor een scherm? Tijd om je lichaam te soigneren.

Bodywork focust op bewustzijn, ontspanning en herstellen. Je krijgt meer inzicht in je eigen lichaamsstructuur. We leren hoe we onszelf en elkaar deugddoende en ontspannende momenten van stretching en bodywork kunnen geven. 

Elke sessie werkt vanuit een specifieke insteek die je introduceert in een bepaalde techniek of aanpak en je meteen enkele concrete tools in handen geeft.

Een must voor elke danser en met uitbreiding: iedereen.

 

/// Over de Feldenkrais methode:

Je stem beroepsmatig beter gebruiken? Je zangkwaliteiten verbeteren? Goed voor publiek zingen? In deze workshop gaat de aandacht naar stemsteunen, resonantieruimtes en improvisatie.

De Feldenkrais-methode ontwikkelt de zintuiglijke waarneming en helpt je om overbodige spanningen en gewoontes te ontdekken die het harmonieus functioneren van je stem belemmeren.

Niet alleen voor zangers, maar ook voor dansers en acteurs heel interessant! Deze reeks is zowel voor beginners als voor ervaren stemgebruikers geschikt.

Voorkennis
Niveau X: zowel voor ervaren als onervaren stemgebruikers.
Sessie(s)
zaterdag, 2 maart, 2019 - 11:00 tot 17:00
Doxtudio - Studio 1
2019-03-02 11:00 2019-03-02 17:00 Europe/Brussels Stemtechniek: Feldenkrais methode met Catherine Delasalle . Zware week achter de rug? Avonden aan een stuk gedanst? Dagenlang vastgeplakt aan een bureaustoel voor een scherm? Tijd om je lichaam te soigneren.Bodywork focust op bewustzijn, ontspanning en... - https://wisper.be/cursus/gent/stemtechniek-feldenkrais-methode-met-catherine-delasalle-0
zondag, 3 maart, 2019 - 11:00 tot 17:00
Doxtudio - Studio 1
2019-03-03 11:00 2019-03-03 17:00 Europe/Brussels Stemtechniek: Feldenkrais methode met Catherine Delasalle . Zware week achter de rug? Avonden aan een stuk gedanst? Dagenlang vastgeplakt aan een bureaustoel voor een scherm? Tijd om je lichaam te soigneren.Bodywork focust op bewustzijn, ontspanning en... - https://wisper.be/cursus/gent/stemtechniek-feldenkrais-methode-met-catherine-delasalle-0
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€82,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€78,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€70,00
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€16,00
Locatie

Doxtudio

Dok Noord 7/107
9000 Gent
Dok Noord is gelegen op de kleine ring tussen de Dampoort en de Muide. Je bereikt de site met de wagen via Dampoort of via de R4 en de Kennedylaan. Met het openbaar vervoer Kom je met de tram? Dan neem je best tram 4 ‘Muide-Moscou’ en stap af aan halte 'Heilige Kerst'. Na ongeveer 200m in de Sint-Salvatorstraat (= verlengde van de Sleepstraat), vind je aan de rechterkant, ingang 2 (groene schuifpoort). Met de bus kan ook, buslijn 5 heeft een halte aan de Heilige Kerst-kerk. Te voet of met de fiets Je kan echter ook wat van de stad genieten, hiervoor loop je vanuit Gent-Dampoort, via de Dampoortstraat naar Sint-Jabobs. Vervolgens ga je richting Sleepstraat. Op het einde van de Sleepstraat, voorbij de Heilige Kerst-kerk, kom je in de Sint-Salvatorstraat. Na ongeveer 200m vind je aan de rechterkant, ingang 2.
Eerste verdieping winkelcentrum Dok Noord

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.