Jam voor zangers en muzikanten (editie december)

Code: 
19GNM696W
Beschrijving

Niets moet, alles mag en verrassing is troef: it's time to jam! Ervaring speelt geen rol: op deze gratis jamsessie zijn alle zangers en instrumentalisten uit onze cursussen en daarbuiten welkom. We starten met een aantal gekende nummers en verkennen van daaruit via samenspel en improvisatie de wereld van het jammen.


Er zijn verschillende docenten aanwezig en de groep kan af en toe opgesplitst worden naargelang niveau en achtergrond. Op die manier vindt iedereen uitdaging op zijn niveau. De docenten nemen elk om beurt de leiding. Breng je stem en/of instrument mee en laat je meevoeren door de muzikale magie van het moment!


Er zijn dit najaar ook jams in oktober en november!

Voorkennis
Niveau 2: iedereen die zijn instrument en/of stem een beetje tot zeer goed beheerst, is welkom!
Praktische info

Breng je eigen instrument en indien nodig versterker mee.

WISPER heeft verschillende cursuslocaties op DOK Noord. Is het de eerste keer dat je er komt? Dan is het zeker geen overbodige luxe om even de wegwijzer-info op www.wisper.be/doknoord te lezen, je loopt hier gemakkelijk verloren.

Sessie(s)
donderdag, 19 december, 2019 - 19:00 tot 21:30
WISPER Gent - Muziekstudio
2019-12-19 19:00 2019-12-19 21:30 Europe/Brussels Jam voor zangers en muzikanten (editie december) . Niets moet, alles mag en verrassing is troef: it's time to jam! Ervaring speelt geen rol: op deze gratis jamsessie zijn alle zangers en instrumentalisten uit onze cursussen en daarbuiten welkom.... - https://wisper.be/cursus/gent/jam-voor-zangers-en-muzikanten-editie-december
Begeleiding
Prijzen
Free
€0,00
Locatie

WISPER Gent

Dok Noord 4D 001
9000 Gent
België

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.