Humans of Ghent: straatportretten

Code: 
18GVF512W
Beschrijving

Als straatfotograaf leg je een moment in de tijd en ruimte vast. Een straatportretfotograaf vertelt iets over de mensen en hun omgeving.  Dat gaat verder dan een voetganger fotograferen die aan een stoplicht staat te wachten.  

Je bent op zoek naar meer, een flits van iets anders, een verhaal, een geschiedenis. Stap je op mensen af? Ben je stiekem opgesteld met camera en statief? Poseren de voorbijgangers? Maak je contact?

Omdat je al doende meer leert, word je al snel op pad gestuurd met een opdracht. Een avontuurlijke zoektocht met je fototoestel, jezelf én de mensen op straat. Voor deelnemers met een snuifje lef.

Voorkennis
Voor fotografen die minstens al eens een beginnerscursus volgden of autodidact de knopjes van hun camera hebben leren kennen. Je wordt verondersteld te kunnen werken met die drie-eenheid ISO, sluitertijd en diafragma. De cursus is ook geschikt voor meer ervaren deelnemers die volledig manueel fotograferen!
Praktische info

Je hebt nodig: je eigen digitaal reflex- of compact fototoestel met lader en usb-kabeltje.

Werk je graag op je eigen laptop? Breng deze dan ook zeker mee.

Er is een middagpauze voorzien, je kan zelf een lunchpakket meebrengen of iets kopen in de buurt.

Sessie(s)
zaterdag, 28 april, 2018 - 10:00 tot 17:00
DE WARANDE WISPER-GENT - Loft
2018-04-28 10:00 2018-04-28 17:00 Europe/Brussels Humans of Ghent: straatportretten . Als straatfotograaf leg je een moment in de tijd en ruimte vast. Een straatportretfotograaf vertelt iets over de mensen en hun omgeving.  Dat gaat verder dan een voetganger fotograferen die aan een... - https://wisper.be/cursus/gent/humans-ghent-straatportretten
zondag, 29 april, 2018 - 10:00 tot 17:00
DE WARANDE WISPER-GENT - Loft
2018-04-29 10:00 2018-04-29 17:00 Europe/Brussels Humans of Ghent: straatportretten . Als straatfotograaf leg je een moment in de tijd en ruimte vast. Een straatportretfotograaf vertelt iets over de mensen en hun omgeving.  Dat gaat verder dan een voetganger fotograferen die aan een... - https://wisper.be/cursus/gent/humans-ghent-straatportretten
Begeleiding
Prijzen
Standaardprijs
€94,30
-25jaar/ +65jaar / werkzoekend/ 66% invalide
€84,87
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€18,86
Locatie

DE WARANDE WISPER GENT

Warandestraat 13
9000 Gent
Let wel: in deze buurt is het moeilijk om een parkeerplaatsje te vinden. Je parkeert best op de parking van station Gent Dampoort (betalend), van daar is het maar enkele minuten stappen.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.