Danslabo: maart 2

Code: 
19GVD134W
Beschrijving

Eén keer per maand is het labo-tijd in de dansstudio. Het zal er weer bruisen, kraken en borrelen van de vragen, ideeën en ontdekkingen. Een labo is geen gewone les. Wat we doen is samen onderzoeken en inzoomen op jouw vraag, idee of thema.

Wat kan zoal een vraag zijn:
Met gemak van en naar de grond? Expressie of dramatiek? Letting go or in control? Misschien ben je gewoon benieuwd naar hoe anderen omgaan met bv. grenzen tijdens het dansen en wil je hierover uitwisselen. Of je leerde net het principe van gewichtsuitwisseling bij contactimpro kennen en wil samen met een danspartner oefenen en het principe beter begrijpen? Je zegt het maar. Het labo is geopend.

Ook als je zelf geen directe vraag hebt, maar wel graag mee wil onderzoeken en fysiek uitproberen bij de vragen van anderen in de studio, ben je heel erg welkom! We verzamelen de thema’s en insteken. Soms werken we samen aan een vraag. Soms splitsen we ons op in verschillende groepen. We inspireren elkaar en wisselen uit.

Dit voorjaar staan er danslabo’s ingepland zondag 3 maart, zaterdag 30 maart en zondag 28 april.
Na dit danslabo gaat ook een ontspannende Bodyworksessie Alexandertechniek door. De ideale combi voor het danserslichaam!

Voorkennis
Niveau X: je bent een gebeten onderzoeker en hebt zin om samen met anderen fysiek uit te proberen en bij te leren.
Praktische info

Draag kledij en schoenen waarin je gemakkelijk kan bewegen. Neem een flesje water mee.

Sessie(s)
zaterdag, 30 maart, 2019 - 11:00 tot 13:00
Doxtudio - Studio 2
2019-03-30 11:00 2019-03-30 13:00 Europe/Brussels Danslabo: maart 2 . Eén keer per maand is het labo-tijd in de dansstudio. Het zal er weer bruisen, kraken en borrelen van de vragen, ideeën en ontdekkingen. Een labo is geen gewone les. Wat we doen is samen onderzoeken... - https://wisper.be/cursus/gent/danslabo-maart-2
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€14,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€13,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€12,00
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€3,00
Locatie

Doxtudio

Dok Noord 7/107
9000 Gent
België
Dok Noord ligt op de kleine ring tussen de Dampoort en de Muide. Je bereikt de site met de wagen via Dampoort of via de R4 en de Kennedylaan. DOXTUDIO vind je op het eerste verdiep in het shoppingcentrum Dok Noord. >>> Met het openbaar vervoer <<< Neem tram 4 of bus 5 tot aan de halte Heilige Kerst. Na ongeveer 200m in de Sint-Salvatorstraat (= verlengde van de Sleepstraat), vind je Ingang 2 aan de rechterkant (groene schuifpoort). >> Te voet of met de fiets <<< Van Gent-Dampoort loop je via de Dampoortstraat naar Sint-Jabobs. Vervolgens ga je richting Sleepstraat. Op het einde van de Sleepstraat, voorbij de Heilige Kerst-kerk, kom je in de Sint-Salvatorstraat. Na ongeveer 200m vind je Ingang 2 aan de rechterkant.
Eerste verdieping winkelcentrum Dok Noord

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.