Dansdates: mei

Code: 
18GVD532W
Beschrijving

Eén keer per maand (en in maart uitzonderlijk 2 keer) is het labo-tijd. Tijd voor een dansdate. De studio zal bruisen, kraken en borrelen van de vragen, ideeën en ontdekkingen.

Want die ene beweging op de vloer wil je nu toch wel eens eindelijk tegoei in je lijf krijgen. Of je werkte net op liften of gewichtsuitwisseling bij contactimpro en wil samen met een danspartner oefenen en het principe beter begrijpen. Misschien ben je gewoon benieuwd naar hoe anderen omgaan met bv. grenzen tijdens het dansen en wil je hierover uitwisselen. Of je maakte een korte frase tijdens de les van afgelopen week en wil hier graag wat uitgebreider op doorwerken?

Ook als je zelf geen directe vraag hebt, maar wel graag mee wil onderzoeken en fysiek uitproberen bij de vragen van anderen in de studio, ben je heel erg welkom! We verzamelen de thema’s, insteken en vragen. Soms werken we samen aan een vraag. Soms splitsen we ons op in verschillende groepen. We inspireren elkaar. Wisselen uit.
 
Er zijn dit voorjaar dansdates op 4 maart, 25 maart, 22 april en 27 mei. 

Na de dansdates staat er ook telkens een ontspannende bodyworksessie ingepland. De ideale combi voor het danserslichaam!

Voorkennis
Niveau X: je bent een gebeten onderzoeker en hebt zin om samen met anderen uit te proberen en bij te leren.
Praktische info

OPGELET: De cursus gaat door op DE VLOER, derde verdiep in NEST (oude bib aan het Zuid). Ga naar het derde verdiep via de achterkant van het gebouw (dus niet de trappenhal die je eerst voorbij komt via de hoofdingang). Aan de achterkant zijn ook trappen en een lift. Enkel de deur van de Vloer aan die kant is open.

Sessie(s)
zondag, 27 mei, 2018 - 11:00 tot 13:00
De Vloer (Het Nest) - De Vloer
2018-05-27 11:00 2018-05-27 13:00 Europe/Brussels Dansdates: mei . Eén keer per maand (en in maart uitzonderlijk 2 keer) is het labo-tijd. Tijd voor een dansdate. De studio zal bruisen, kraken en borrelen van de vragen, ideeën en ontdekkingen.Want die ene beweging... - https://wisper.be/cursus/gent/dansdates-mei
Begeleiding
Prijzen
Standaardprijs
€10,00
-25jaar/ +65jaar / werkzoekend/ 66% invalide
€9,00
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€2,00
Locatie

De Vloer (Het Nest)

Woodrow Wilsonplein 1
9000 Gent
Oude bib aan Gent Zuid, derde verdiep
De Vloer ligt op het 3e verdiep van de oude bib Gent, waar Nest zich momenteel nestelt. Indien je een lift nodig hebt, kan je gebruik maken van de kleine lift, helemaal achteraan op het gelijkvloers.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.