Bodywork: ademwerk

Code: 
19GVD136W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Zware week achter de rug? Avonden aan een stuk gedanst? Dagenlang vastgeplakt aan een bureaustoel voor een scherm? Tijd om je lichaam te soigneren.

Bodywork focust op bewustzijn, ontspanning en herstellen. Je krijgt meer inzicht in je eigen lichaamsstructuur. We leren hoe we onszelf en elkaar deugddoende en ontspannende momenten van stretching en bodywork kunnen geven. 

Elke sessie werkt vanuit een specifieke insteek die je introduceert in een bepaalde techniek of aanpak en je meteen enkele concrete tools in handen geeft.

Een must voor elke danser en met uitbreiding: iedereen.


/// over ademwerk:

Onze ademhaling is wezenlijk. Ze vertelt ons veel over ons welzijn. Een vrije of gespannen ademhaling, snel of rustig. Soms is onze ademhaling niet helemaal vrij of ontspannen, maar zijn we ons daar niet bewust van. Dan voelt ons lijf gespannen en worden we sneller moe.

In deze sessie krijg je verschillende ademhalingstechnieken aangereikt vanuit o.a. yoga, elk met een specifiek doel of effect. Ze helpen je om vastzittende houdingen of emoties te verzachten en versoepelen. Vermoeidheid lost langzaam op, wordt lichter. We ervaren meer energie en levendigheid, verkwikking en persoonlijke (veer)kracht. 

Wil je meer? Combineer met het danslabo vlak voordien! 

Voorkennis
Niveau X: ervaring speelt geen rol, iedereen welkom!
Praktische info

De cursuslocatie (Doxtudio) ligt op Dok Noord. Eerste keer dat je hier komt? Dan is het zeker geen overbodige luxe om even de wegwijzer-info op www.wisper.be/doknoord te lezen, je loopt hier makkelijk verloren!
Breng een flesje water mee voor tussendoor en een matje en dekentje. Draag kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen.

Sessie(s)
zondag, 28 april, 2019 - 13:30 tot 15:30
Doxtudio - Studio 1
2019-04-28 13:30 2019-04-28 15:30 Europe/Brussels Bodywork: ademwerk . Zware week achter de rug? Avonden aan een stuk gedanst? Dagenlang vastgeplakt aan een bureaustoel voor een scherm? Tijd om je lichaam te soigneren.Bodywork focust op bewustzijn, ontspanning en... - https://wisper.be/cursus/gent/bodywork-ademwerk
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€16,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€15,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€14,00
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€3,00
Locatie

DOXTUDIO

Dok Noord 7/107
9000 Gent
België
WISPER heeft verschillende cursuslocaties op DOK Noord, waaronder Doxtudio. Is het de eerste keer dat je er komt? Dan is het zeker geen overbodige luxe om even de wegwijzer-info op www.wisper.be/doknoord te lezen, je loopt hier gemakkelijk verloren.
Eerste verdieping winkelcentrum Dok Noord

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.