Ableton voor producers: creatieve mixing, productie en synths

Code: 
19GNM665W
Beschrijving

Je hebt al wat ervaring met Ableton en nu zit je ongetwijfeld met vragen die wat verder gaan dan de beginnerskennis. Hoe maak je nu een goede mix, hoe zit dat met het hoog, mid of het laag en welke luidsprekers gebruik je best om te mixen? Hoe zet je de bussen in Ableton in om effecten smaakvol te verdelen over de verschillende sporen? Op deze vragen krijg je in deze cursus alvast een antwoord.


Je leert ook heel wat bij over wat synthesizers en drumcomputers zijn, zowel hardware als software. Je ontdekt hoe je ze kan programmeren er creatief gebruik van kan maken in je mix. Tot slot krijg je ook de basics mee van het mysterieuze masteren.


Na deze cursus knallen jouw mixes door alle luidsprekers en zijn ze klaar voor de arena’s van de wereld!


Meteen live verder experimenteren met je pas opgedane kennis? Kom erbij in onze klankenlab!

Voorkennis
Niveau 2: je hebt reeds een cursus Ableton gevolgd en nu ben je klaar om er creatief mee aan de slag te gaan.
Praktische info

Breng een koptelefoon mee en je eigen laptop, zo kan je er thuis ook verder mee aan de slag.

Er is een middagpauze voorzien, je kan zelf een lunchpakket meebrengen of iets kopen in de buurt. Koffie, thee, en kraantjeswater zijn ter plaatse beschikbaar.

WISPER heeft verschillende cursuslocaties op DOK Noord, waaronder de dansstudio's van Danspunt. Is het de eerste keer dat je er komt? Dan is het zeker geen overbodige luxe om even de wegwijzer-info op www.wisper.be/doknoord te lezen, je loopt hier gemakkelijk verloren.

Sessie(s)
zondag, 24 november, 2019 - 10:00 tot 16:00
De Expeditie - Vergaderlokaal
2019-11-24 10:00 2019-11-24 16:00 Europe/Brussels Ableton voor producers: creatieve mixing, productie en synths . Je hebt al wat ervaring met Ableton en nu zit je ongetwijfeld met vragen die wat verder gaan dan de beginnerskennis. Hoe maak je nu een goede mix, hoe zit dat met het hoog, mid of het laag en welke... - https://wisper.be/cursus/gent/ableton-voor-producers-creatieve-mixing-productie-en-synths
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€37,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€34,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€27,00
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€7,00
Locatie

De Expeditie

Dok-Noord 4F - 102
9000 Gent
België
WISPER heeft verschillende cursuslocaties op DOK Noord, waaronder De Expeditie. Is het de eerste keer dat je er komt? Dan is het zeker geen overbodige luxe om even de wegwijzer-info op www.wisper.be/doknoord te lezen, je loopt hier gemakkelijk verloren.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.