Hedendaagse dans gaat vreemd: urban

Code: 
17AND276W
Beschrijving

Urban dance is de verzamelnaam voor alle dansstijlen die buiten de studio ontstaan zijn, vaak op informele plaatsen zoals de straat. Deze stijlen zijn vaak improvisatorisch en sociaal van aard. Er is interactie met de toeschouwers en met de andere dansers.

Bij hedendaagse dans komt natuurlijk ook al wat improvisatie kijken, maar bij urban dance worden individualiteit en originaliteit daarbij nog hoger in het vaandel gedragen. De dansers interpreteren bestaande bewegingen en ontwikkelen op basis daarvan een eigen stijl.

Tijdens deze cursus nemen we een aantal urban dance stijlen onder de loep tijdens een stapsgewijze kennismaking. Verwacht je aan een originele, laagdrempelige en plezante introductie!

Voorkennis
Niveau X: iedereen welkom
Praktische info

Draag kledij waarin je makkelijk kan bewegen (verschillende laagjes, zodat je naargelang de temperatuur dingen kan aan- of uittrekken).
We dansen op sportschoenen, maar breng een paar warme sokken mee voor tijdens de opwarming. Een flesje water meebrengen is ook een aanrader.

Sessie(s)
zaterdag, 9 december, 2017 - 10:00 tot 17:00
Carwash Theater - Default
2017-12-09 10:00 2017-12-09 17:00 Europe/Brussels Hedendaagse dans gaat vreemd: urban . Urban dance is de verzamelnaam voor alle dansstijlen die buiten de studio ontstaan zijn, vaak op informele plaatsen zoals de straat. Deze stijlen zijn vaak improvisatorisch en sociaal van aard. Er is... - https://wisper.be/cursus/borgerhout/hedendaagse-dans-gaat-vreemd-urban
Begeleiding
Prijzen
Standaardprijs
€42,40
-25jaar/ +65jaar / werkzoekend/ 66% invalide
€38,16
Locatie

Carwash Theater

Sergeyselsstraat 42
2140 Borgerhout

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.