WISPERpro - Artistiek materiaal ontwikkelen met jongeren

Code: 
19EVD940W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

De wereld van jongeren is het vertrekpunt van deze tweedaagse. Hoe kom je met jouw jongerengroep tot artistiek materiaal? We creëren een werkplaats waar je als begeleider tools en inspiratie kan uitwisselen.

De podiumkunsten zijn ons kader én onze toolbox. We starten met een onderwerp zoals identiteit, dromen of liefde. We onderzoeken hoe je op een makkelijke manier oefeningen kan ontwikkelen rond deze thema's en daarop kan verderbouwen om tot tekst, beweging of muziek te komen, eventueel in een toonmoment. 

Stap voor stap leggen we linken tussen herkenbaar en haalbaar creatief materiaal.

Op zoek naar nog meer inspiratie voor het ontwikkelen van artistiek materiaal? Volg ook de WISPERpro: Laat je groep dansen vanuit alledaagse bewegingen.

---

Wist je trouwens dat je gratis een collega mag meebrengen naar elke WISPERpro cursus waarvoor je bent ingeschreven? Vermeld dan de naam van je collega en school/organisatie bij je eigen inschrijving. Schrijf daarna je collega in, kies het tarief 'Gratis PRO deelnemer' en vermeld je eigen naam en school/organisatie opnieuw als opmerking.

Voorkennis
Voor leerkrachten en groepsbegeleiders, beginnend of ervaren, die met jongeren werken.
Praktische info

Draag kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen. Neem een flesje water en een lunch mee voor tussendoor.
OPGELET: Deze cursus zal doorgaan op De zomer van Antwerpen (Uitbereidingstraat 584, Berchem) en niet in CC Berchem zoals eerder aangekondigd.

Sessie(s)
zondag, 3 maart, 2019 - 10:00 tot 15:00
Zomer van Antwerpen - Repetitiezaal
2019-03-03 10:00 2019-03-03 15:00 Europe/Brussels WISPERpro - Artistiek materiaal ontwikkelen met jongeren . De wereld van jongeren is het vertrekpunt van deze tweedaagse. Hoe kom je met jouw jongerengroep tot artistiek materiaal? We creëren een werkplaats waar je als begeleider tools en inspiratie kan... - https://wisper.be/cursus/berchem/wisperpro-artistiek-materiaal-ontwikkelen-met-jongeren
maandag, 4 maart, 2019 - 10:00 tot 15:00
Zomer van Antwerpen - Repetitiezaal
2019-03-04 10:00 2019-03-04 15:00 Europe/Brussels WISPERpro - Artistiek materiaal ontwikkelen met jongeren . De wereld van jongeren is het vertrekpunt van deze tweedaagse. Hoe kom je met jouw jongerengroep tot artistiek materiaal? We creëren een werkplaats waar je als begeleider tools en inspiratie kan... - https://wisper.be/cursus/berchem/wisperpro-artistiek-materiaal-ontwikkelen-met-jongeren
Prijzen
Standaardprijs
€61,00
-25jaar/ +65jaar / werkzoekend/ 66% invalide
€54,90
Gratis PRO deelnemer
€0,00
Locatie

Zomer van Antwerpen

Uitbereidingstraat 584
2600 Berchem
België
De Zomer van Antwerpen ligt op wandelafstand van Berchem Station. Je komt binnen bij de ingang in de MIncklerstraat. Kom je met de auto? Je kan hier vlot parkeren in de straat. Werk je een hele dag: neem dan zeker wat lunch mee, er zijn niet zo veel winkels in de buurt.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.