WISPERpro - Praktijkmateriaal voor beelddocenten

Code: 
19EVB871W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Je wil graag de input van je groep stimuleren én ook echt inzetten tijdens de oefeningen en opdrachten die je hen geeft. Hoe kom je te weten wat er speelt in de leefwereld van de kinderen, jongeren of volwassenen waarmee je werkt? En hoe zet je deze ideeën om in interessant lesmateriaal? 

Ideeën sprokkelen en selecteren is een eerste stap om een boeiende sessie in elkaar te steken voor je groep. Via korte speelse oefeningen word je uitgedaagd om zelf ideeën te genereren, open te staan voor ideeën van anderen en zelf actief beeldend aan de slag te gaan.

Een dag lang word je ondergedompeld in concreet praktijkmateriaal en leer je op een inventieve manier beeldende oefeningen te bedenken. Je ontwikkelt de vaardigheid om daarmee een stapsgewijze, logische en inspirationele les te maken. 

Nadien kan je onmiddellijk aan de slag met de inspiratie en handgrepen die je tijdens deze dag aangereikt worden. 

---

Wist je trouwens dat je gratis een collega mag meebrengen naar elke WISPERpro cursus waarvoor je bent ingeschreven? Vermeld dan de naam van je collega en school/organisatie bij je eigen inschrijving. Schrijf daarna je collega in, kies het tarief Gratis PRO deelnemer en vermeld je eigen naam en school/organisatie opnieuw als opmerking.

Voorkennis
Je bent leerkracht, begeleider en/of hebt interesse in werken met uiteenlopende groepen kinderen, jongeren of volwassenen vanuit een beeldende insteek.
Praktische info

Alle materiaal is aanwezig is in de cursusprijs inbegrepen.
Breng een eigen schort mee.

Sessie(s)
maandag, 8 april, 2019 - 10:00 tot 17:00
De Veerman vzw - Theaterstudio
2019-04-08 10:00 2019-04-08 17:00 Europe/Brussels WISPERpro - Praktijkmateriaal voor beelddocenten . Je wil graag de input van je groep stimuleren én ook echt inzetten tijdens de oefeningen en opdrachten die je hen geeft. Hoe kom je te weten wat er speelt in de leefwereld van de kinderen, jongeren... - https://wisper.be/cursus/antwerpen/wisperpro-praktijkmateriaal-voor-beelddocenten
Begeleiding
Prijzen
Standaardprijs
€54,00
-25jaar/ +65jaar / werkzoekend/ 66% invalide
€48,60
Gratis PRO deelnemer
€0,00
Locatie

De Veerman vzw

Marialei 25
2018 Antwerpen
België

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.