Kick-off muziek en zang

Code: 
19ANM579W
Beschrijving

Benieuwd naar onze muziekdocenten? Je wil wel eens komen snuffelen aan de cursussen uit het muziekaanbod, maar weet nog niet of een volledige reeks iets voor jou is? Bingo: welkom op onze kick-off muziek & zang! 


Op deze gratis kennismakingsavond laten we je proeven van het nieuwe seizoen tijdens drie sessies gegeven door drie verschillende docenten. Je krijgt telkens een preview van de verschillende cursussen op je bord zodat deze avond voorbij is voor je het weet. De smaak te pakken? Dan kan je meteen terecht in de langere reeks met dezelfde docent. 


Loodsen je door deze wervelende avond:


Je voorkennis maakt niet uit, partituren kunnen lezen nog minder. Het enige wat je nodig hebt is een goed stel oren en veel goesting. En wie weet eindigt deze sessie in een heuse jam voor muzikanten en zangers? Kom het vooral zelf ontdekken! 

Voorkennis
Niveau X: voor iedereen, ervaring speelt geen rol!
Sessie(s)
maandag, 16 september, 2019 - 19:00 tot 22:00
CC BERCHEM - Dansstudio
2019-09-16 19:00 2019-09-16 22:00 Europe/Brussels Kick-off muziek en zang . Benieuwd naar onze muziekdocenten? Je wil wel eens komen snuffelen aan de cursussen uit het muziekaanbod, maar weet nog niet of een volledige reeks iets voor jou is? Bingo: welkom op onze kick-off... - https://wisper.be/cursus/antwerpen/kick-muziek-en-zang
Prijzen
Free
€0,00
Locatie

CC BERCHEM

Driekoningenstraat 126
2000 Antwerpen
België
In CC Berchem kan het zijn dat je van lokaal wisselt. De docent informeert je daarover. - Met het openbaar vervoer Met de bus en de tram Bus 21, 32 (halte ‘De Villegasstraat’) Tram 7 of 15 (halte ‘Berchem Driekoningenstraat’) Tram 9 of 11 (halte ‘Berchem Station’) - Met de trein Station Antwerpen-Berchem: via de Statiestraat bereik je de Driekoningenstraat (10 minuten stappen) - Met de wagen Afrit Berchem op de Antwerpse Ring. Via de Grote Steenweg bereik je de Driekoningenstraat. Het is niet gemakkelijk hier parking te vinden vertrek dus ruim op tijd!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.