Kick-off Dans

Code: 
19AND546W
Beschrijving

Benieuwd naar onze dansdocenten? Je wil wel eens komen snuffelen aan de danscursussen, maar weet nog niet of een volledige reeks iets voor jou is? Bingo: welkom op onze kick-off dans!


Op deze maandagavond laten we je gratis proeven van het nieuwe dansseizoen met drie sessies gegeven door drie verschillende WISPER dansdocenten. Je krijgt telkens een preview van hun cursussen op je bord zodat deze avond voorbij is voor je het weet. De smaak te pakken? Dan kan je nadien terecht in één van de langere reeksen uit ons najaarsaanbod.


Opgelet: deelname aan de kick-off betekent niet automatisch dat je ook ingeschreven bent voor een vervolgreeks! Als je 100% zeker wil zijn van je plaatsje in een najaarsreeks, raden we je aan om alvast in te schrijven. Ben je toch niet overtuigd na de kick-off, dan kan je tot twee weken vóór de start van de cursus kosteloos annuleren. Bekijk hier onze annulatievoorwaarden.


Het programma van deze wervelende avond:Je voorkennis maakt niet uit, het enige wat je nodig hebt is veel dansgoesting!

Voorkennis
Niveau X: ervaring speelt geen rol, iedereen welkom!
Praktische info

Draag kledij waarin je makkelijk kan bewegen (verschillende laagjes, zodat je naargelang de temperatuur dingen kan aan- of uittrekken).

We dansen op blote voeten. Breng ook best een flesje water mee.

Opgelet: deelname aan de kick-off betekent niet automatisch dat je ook ingeschreven bent voor een vervolgreeks! Als je 100% zeker wil zijn van je plaatsje in een najaarsreeks, raden we je aan om alvast in te schrijven. Ben je toch niet overtuigd na de kick-off, dan kan je tot twee weken vóór de start van de cursus kosteloos annuleren.

Sessie(s)
maandag, 16 september, 2019 - 19:30 tot 21:30
CC BERCHEM - Schouwburg
2019-09-16 19:30 2019-09-16 21:30 Europe/Brussels Kick-off Dans . Benieuwd naar onze dansdocenten? Je wil wel eens komen snuffelen aan de danscursussen, maar weet nog niet of een volledige reeks iets voor jou is? Bingo: welkom op onze kick-off dans!Op deze... - https://wisper.be/cursus/antwerpen/kick-dans-0
Prijzen
Free
€0,00
Locatie

CC BERCHEM

Driekoningenstraat 126
2000 Antwerpen
België
In CC Berchem kan het zijn dat je van lokaal wisselt. De docent informeert je daarover. - Met het openbaar vervoer Met de bus en de tram Bus 21, 32 (halte ‘De Villegasstraat’) Tram 7 of 15 (halte ‘Berchem Driekoningenstraat’) Tram 9 of 11 (halte ‘Berchem Station’) - Met de trein Station Antwerpen-Berchem: via de Statiestraat bereik je de Driekoningenstraat (10 minuten stappen) - Met de wagen Afrit Berchem op de Antwerpse Ring. Via de Grote Steenweg bereik je de Driekoningenstraat. Het is niet gemakkelijk hier parking te vinden vertrek dus ruim op tijd!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.