Kick-off beeld en fotografie

Code: 
19ANB628W
Beschrijving

Je wil wel eens komen snuffelen aan de cursussen uit het beeldaanbod, maar weet nog niet of een volledige reeks iets voor jou is? Bingo: welkom op onze kick-off! 

 

Op deze gratis kennismakingsavond laten we je proeven van het nieuwe seizoen tijdens verschillende sessies vanuit verschillende insteken: schilderen, tekenen, illustreren, fotografie. Je krijgt een preview van verschillende cursussen, zodat deze avond voorbij is voor je het weet. De smaak te pakken? Dan kan je nadien terecht in één van de langere reeksen uit ons najaarsaanbod.


Opgelet: deelname aan de kick-off betekent niet automatisch dat je ook ingeschreven bent voor een vervolgreeks! Als je 100% zeker wil zijn van je plaatsje in een najaarsreeks, raden we je aan om alvast in te schrijven. Ben je toch niet overtuigd na de kick-off, dan kan je tot twee weken vóór de start van de cursus kosteloos annuleren. Lees hier meer over onze annulatievoorwaarden.

 

Tijdens deze wervelende avond krijg je een voorproefje van de cursussen:

 

  • schilderen
  • tekenen
  • dagboekschetsen
  • illustreren
  • fotografie


Maak kennis met onze docenten, onze manier van werken en onze inhouden: iedereen welkom!

Voorkennis
Niveau X: ervaring speelt geen rol, alle niveaus welkom!
Praktische info

Geef op voorhand aan voor welke initiatie(s) je komt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je ook daadwerkelijk kunt deelnemen.

Opgelet: deelname aan de kick-off betekent niet automatisch dat je ook ingeschreven bent voor een vervolgreeks! Als je 100% zeker wil zijn van je plaatsje in een najaarsreeks, raden we je aan om alvast in te schrijven. Ben je toch niet overtuigd na de kick-off, dan kan je tot twee weken vóór de start van de cursus kosteloos annuleren.

Sessie(s)
donderdag, 26 september, 2019 - 19:30 tot 21:30
Stormkop - Stuurboord
2019-09-26 19:30 2019-09-26 21:30 Europe/Brussels Kick-off beeld en fotografie . Je wil wel eens komen snuffelen aan de cursussen uit het beeldaanbod, maar weet nog niet of een volledige reeks iets voor jou is? Bingo: welkom op onze kick-off!  Op deze gratis kennismakingsavond... - https://wisper.be/cursus/antwerpen/kick-beeld-en-fotografie
Prijzen
Free
€0,00
Locatie

Stormkop

Droogdokkenweg AWN1
2030 Antwerpen
België
Het bed van STORMKOP staat aan de Droogdokkenweg. Het is een loods zonder nummer of deurbel, maar het is niet het einde van de wereld. Tram 7 (vanuit Mortsel, via de Nationale Bank naar het MAS) brengt je het dichtst bij STORMKOP. Stap af aan de eindhalte MAS. Dan is het nog 10 minuten wandelen. Je komt best zoveel mogelijk met de fiets. Er is een fietsenstalling aan de ingang van STORMKOP. Aan de Rijnkaai (vlak voor het Red Starline museum) is een Vélo-station. Aan het fietsenstation loop je 5 minuten, verder door (weg van het centrum, richting de haven) over de witte brug om Stormkop te bereiken. Aan de rechterkant zie je Herashekkens en een grintpad dat het terrein opgaat. Je passeert een poortje. Is dat dicht? Met code 3009 krijg je het open. Er wappert een vlag van STORMKOP. Dit is het begin van de droogdokkensite. Loop verder het terrein op, tussen het gebouw met de letters AWN/STORMKOP (links) en de boot & tuin (rechts) door. Op het einde van het AWN gebouw links hoekje om, kom je op het STORMKOP terrein. Je ziet dan voor je een grote witte deur met het logo van STORMKOP en een rode pijl geschreven. Daar ga je naar binnen. Kom je met de auto dan kan je gratis parkeren op de parking in de Sluisstraat. Die ligt, als je vanuit het centrum komt, net na de brug aan je rechterhand. Voor een plannetje: https://www.stormkop.be/contact-en-reserveren

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.