Acteren special: viewpoints

Code: 
19ANT495W
Beschrijving

Viewpoints was oorspronkelijk een fysieke improvisatiemethode die al snel deel ging uitmaken van de training van acteurs. Je lichaam en de ruimte zijn de belangrijkste instrumenten!

Doorheen dit weekend train je je eigen lichaamsbewustzijn. Je ontdoet jezelf van 'ruis' en kunt beter letten op wat je lijf je vertelt. Je leert op een intuïtieve manier open te staan voor impulsen van buitenaf en tegelijk ook stil te staan bij de impulsieve keuzes die je maakt.


Langzaamaan kweek je als het ware een derde oog: je wordt je bewust van jouw plaats in de ruimte, van jouw bewegingen in die ruimte en van het tempo waaraan je die bewegingen maakt. Het lukt steeds beter om alles om je heen te zien, niets op voorhand uit te sluiten en zonder oordeel op de spelvoorstellen van je omgeving in te gaan.

Voorkennis
Niveau 2: basiservaring acteren is nodig
Sessie(s)
zaterdag, 14 december, 2019 - 10:00 tot 17:00
Zomer van Antwerpen - Repetitiezaal
2019-12-14 10:00 2019-12-14 17:00 Europe/Brussels Acteren special: viewpoints . Viewpoints was oorspronkelijk een fysieke improvisatiemethode die al snel deel ging uitmaken van de training van acteurs. Je lichaam en de ruimte zijn de belangrijkste instrumenten!​Doorheen dit... - https://wisper.be/cursus/antwerpen/acteren-special-viewpoints
zondag, 15 december, 2019 - 10:00 tot 17:00
Zomer van Antwerpen - Repetitiezaal
2019-12-15 10:00 2019-12-15 17:00 Europe/Brussels Acteren special: viewpoints . Viewpoints was oorspronkelijk een fysieke improvisatiemethode die al snel deel ging uitmaken van de training van acteurs. Je lichaam en de ruimte zijn de belangrijkste instrumenten!​Doorheen dit... - https://wisper.be/cursus/antwerpen/acteren-special-viewpoints
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€86,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€78,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€62,00
Locatie

Zomer van Antwerpen

Uitbereidingsstraat 584
2018 Antwerpen
België
Kom je te voet? De Zomer van Antwerpen ligt op wandelafstand van Berchem Station. Je komt binnen bij de ingang in de Uitbreidingstraat. Vanuit Berchem station loop je richting Plantin Moretuslei, je volgt zo de ring rondom Antwerpen. Je kruist de Pretoriastraat en loopt vlak daarna langs een grote poort met panelen van de Zomer van Antwerpen. Iemand van WISPER pikt je hier op en leidt je naar de werkruimte. Kom je met de auto? Je kan vlot parkeren op de parking van de Uibreidingstraat. Van op de ring in Antwerpen neem je afslag Borgerhout en kom je op de binnensingel terecht. Je ziet op de kruising met de Plantin Moretuslei een parkeerterrein. Je kan daar op rijden ter hoogte van de bushalte op de binnensingel. Sla rechts de Uitbreidingstraat in en rij zo de parking op.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.