Gevonden: artists in residence voor WISPER-atelier Antwerpen

Gezocht en gevonden: deze zomer komen Ilse Pierard en Ellen Van Pelt babysitten op ons atelier in Antwerpen. Houd onze Facebook en Twitter in de gaten voor updates over hun residentie!

+++

Schrijver of beeldend kunstenaar en op zoek naar een inspirerende werkplek tijdens de zomermaanden? Van juli tot en met september stelt WISPER gratis haar nieuwste atelier in Antwerpen open voor artists in residence! Tijdens die periode vinden er immers geen cursussen plaats en wij vinden het pure zonde dat ons atelier het dan zonder artistieke vibes zou moeten doen. 

/ De locatie?
Sinds vorig jaar heeft WISPER er een nieuwe atelier bij in Antwerpen. Onze nieuwste beeldende stek ligt in de voormalige Hogeschool Plantijn op het Zuid, vlak achter het museum van Schone Kunsten, waar we samen met tal van lokale kunstenaars en organisaties neerstreken voor onze schilder-, teken- en fotografiecursussen. 

/ Wat vragen we in ruil? 
Alleszins geen rotte frank. Wat we wél graag willen weten, is wat u daar allemaal zult uitspoken. Een blogpost, een literair fragmentje, een Facebookpost, een foto hier en daar ... We krijgen ze graag van u! Goesting om na afloop van uw residentie een bescheiden toonmomentje te organiseren? Nog beter! 

/ Interesse?
Stuur een mailtje naar marissa@wisper.be met een korte voorstelling van uzelf en uw project.